Syys- ja talvitakkeja Espritiltä


Espritiltä otettiin yhteyttä ja kysyttiin, kiinnostaisiko mua postailla uudelleen heidän valikoimastaan. No, tottahan toki :) Aika pian valikoimaa katseltuani päätin, että postauksen aiheeksi valikoituisi syys- ja talvitakit, jotka onkin nyt tällä hetkellä erittäin ajankohtainen asia monelle meistä. Myös itselleni, t. nimimerkki täydellistä parkatakkia metsästävä. Poimin Espritin nettikaupan takit -kategoriasta lemppareitani ja kasasin niiden ympärille pientä asuinspistä, toivottavasti tykkäätte kollaaseista. :)

esprit7
Villakangastakki muhkealla kauluksella

esprit2
Nahkatakki + tekoturkisliivi

Ennen paukkupakkasten maan valloitusta ennättää vielä pikkuisen tovin käyttää ihania tekoturkisliivejä, mikäli alle pukee nahkatakin ja lämpimän neuleen. Tässä on ideaa myös ensi kevään univormuksi. :p

esprit3
Punahilkalta lainattu duffeli

esprit5
Kipparihenkinen villakangastakki

Tällainen takki olisi hieno, kävisi varmasti jokatilanteeseen! Kultaiset napit tuo muuten klassiseen ja simppeliin takkiin pientä näyttävyyttä. Mulla on talveksi tummansininen duffeli ja tosiaan se parka olisi seuraavana hankintalistalla, mutta salaa haaveilen myös jostain vähän pidemmän mallisesta villakangastakista - joko tällaisesta yksivärisestä kipparitakista tai sitten vähän erikoisemmasta, vaikka ruudullisesta. :)

esprit6
Parka - arjen luottotakki

Parkaa parempaa arkitakkia saa kyllä etsiä! Käytännöllinen, lämmin, rento mutta kuitenkin siisti. Jos hakusessa olisi khakinvärinen parka, saattaisin haluta juuri jonkin tuollaisen yksilön jossa on mustia tekonahkadetaljeja, mutta taidan päätyä hieman tylsästi mustaan sillä sellainen olisi helpommin yhdistettävissä mun muuhun vaatetukseen, ja ennen kaikkea kenkiin. Kirkkaanpunaiset Dr. Martensin bootsit ja tummanvihreä parka voisi olla vähän turhan, öhmm, jouluinen väriyhdistelmä. :D 

esprit1
Grungehenkinen villakangastakki

esprit4
Tyylikäs "ladylike" villakangastakki

esprit8
Rouhea bikertakki tweed-kankaasta

Sellaisia kollaaseja tällä kertaa! Löytyikö suosikkiyhdistelmiä? :)

// Some outfit inspiration for AW season! All jackets and coats from Esprit's online shop. Which outfit is your favorite? :)

5 kommenttia:

 1. Love the post. A new post has come up on mine, hoping you would take a look!

  Love x


  VOYAGE by Gopika

  FACEBOOK

  VastaaPoista
 2. Nice selections !

  http://fruityandpassion.blogspot.co.uk/
  https://www.facebook.com/Fruityandpassion

  VastaaPoista