YR:n tilaus

IMG_4652
Kuten aiemmin tulikin jo mainittua, laitoin piiiitkästä aikaa tilausta Yves Rocherille menemään (lähes) täysin vapaavalintaisen tilaajalahjakkeen inspiroimana. Osa paketin sisällöstä menee joulupukin konttiin, mutta tässä on putelit jotka jää omaan käyttöön. :)

IMG_4670
Aloitetaan nyt siitä ostoskorin ensimmäisestä tuotteesta, eli siitä jonka sain kaupanpäällisenä. Vanille Noire EdP -tuoksusta kiinnostuin lähinnä siksi, koska mun kaikkien aikojen lempihajuvesi, Pradan Candy, on päässyt loppumaan ja halusin sille jonkin vaniljaisen korvaajan siksi aikaa kunnes raaskin taas jossain vaiheessa ostaa sen jättipullon. ;) Tosin, pidän Pradaa sen verran hintavana (vaikka tilaisikin Briteistä) että voisi olla ihan hyvä idea jatkossa hieman säästellä sitä ja käyttää arkituoksuna jotakin muuta. Tämä YR:n vaniljatuoksu on kyllä potentiaalinen vaihtoehto! Nimensä veroisesti tuoksu on aika "tumma", tosin omaan makuuni olisi voinut olla paljon tummempikin. No, ainakin sopii mainiosti päiväkäyttöön. :)

IMG_4659
Pearl Caramel -sesonkisarjan body lotion 7,50€ & shower cream 5,50€. Näissä on tuoksu kohdillaan! Erityisesti voidetta täytyy kehua; ohut ja nopeasti imeytyvä koostumus joka kuitenkin kosteuttaa ihon hyvin. Käytännöllisyyssyistä tilasin kumpaankin pulloon myös pumpun, (euron kipaleelta) jotta ei tarvitse korkkien kanssa säätää.

IMG_4661
Heräteostoksena nappasin tilaukseen vielä pari 75ml hand creamia, ennakoiden talvisin nopsaan hupenevia käsivoidevarastoja. Hintaa oli päätä huimaavat 1,90€/kpl. Blackberries- ja Redberries-voiteissa on kummassakin ihana tuoksu ja koostumuskin ihan hyvä, tosin eivät nämä missään nimessä ikuisuussuosikkini, The Body Shopin, voiteita päihitä. Hintaansa nähden kuitenkin kelpo ostoksia. :)

7 kommenttia:

 1. Great products! Would be great if we could follow each other on GFC/Bloglovin, let me know! x

  www.rougeuse.com

  VastaaPoista
 2. Love the selection, the pear caramel is divine!

  Brigita,
  http://www.lostinpattern.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Divine is exactly the right word to descripe pear caramel products!

   Poista