Fun Fact Friday #6

IMG_2899_blogi

1. Nuorempana yksi mun isoimpia unelmia oli alkaa jonkin sortin tapahtumajärjestäjäksi. Niihin aikoihin hyvät räppibileet olivat kadonneet lähes kokonaan Lahdesta, ja haaveilin että vitsit kun olis joskus rahkeita järkätä niiiiiiin kelvot kekkereet että niistä puhuttaisiin pitkään. Tapahtumien järkkääminen on aina vaikuttanu mielenkiintoiselta puuhalta, ja edelleen mua kiinnostaa kaikki sellanen tekeminen, jossa voi ikään kuin pysytellä "taustapiruna". Tehdä merkittäviä asioita, olematta kuitenkaan sen kummemmin esillä. Räppiteeman voi tosin jo unohtaa, sillä niistä kuvioista on tullut aikoja sitten pudottua pois, enkä tiedä enää ollenkaan (lahtelaisesta) räppiskenestä. Oivoi, ajatella missä kaikkialla sitä on tullut nuorempana rymyttyä räpin tähden. Ja miten arkipäiväistä silloin oli mennä vaan juttelemaan galleriassa artistien kanssa, tai joskus änkeä jopa bäkkärille... Kerran yhden Kasisalin keikan jälkeen Kapasisteettiyksikön Tasis kysyi multa "Oliks kliffaa?" ja vastasin pokkana "Öö, ei". En tiennyt mitä on kliffa, ajattelin että se tarkotti tyyliin sytkäriä. :D Sitten selvisi että ihan vaan kivaahan se tarkoitti, ja olin nolona että AAAAAAA joo, oli tietysti.

2. Oon kuunnellut viikkotolkulla Antti Tuiskua ihan nonstoppina. Taisin olla ala-asteella kun Antti oli Idolsissa, ja niiltä hänen uransa ensimetreiltä lähtien oon enemmän ja vähemmän inhonnut hänen biisejänsä... no, vihdoin mutkin on onnistuttu aivopesemään, ja varsinkin Hyökyaalto ja Läpi jään ovat sellaisia kipaleita, joita voisin koko ajan fiilistellä! Hitto, Antti Tuiskuhan on just kova jätkä.

3. Mun viimeisin uni jonka muistan, oli semmonen jossa menin jääkaapille ja siellä oli ylähyllyllä valtava paketti jotain vähän tyyriimpiä broilerifileitä. Päiväys oli mennyt heinäkuussa, joten olin unohtanut ne sinne. Unessa mulla ei herännyt löydöksestä mitään kummempia fiiliksiä (tai sitten en muista niitä). Mitähän se alitajunta yrittää tälläkin unella mulle viestiä... :D Todellisuudessahan en joudu ikinä, IKINÄ, heittämään ruokaa pois vanhentuneen päiväyksen takia. Oon suorastaan natsi sen suhteen, että kaapissa on ruokaa vaan tarpeeseen ja sapuskat tulee käytettyä ennen sitä parasta ennen -päiväystä tai viimeistä käyttöpäivää. Monesti myös pakastan ruokaa, enkä ikinä heitä pois ylijäänyttä safkaa.

4. Ihailen ihmisiä joilla on kunnianhimoisia tavoitteita, määrätietoinen ote asiassa kuin asiassa johon he ryhtyvät ja jotka osaavat tarvittaessa elää hyvinkin kurinalaista elämää. Mut valtaa aina mieletön ilontunne kun huomaan jonkun menestyvän, varsinkin jos tiedän tyypin tehneen helvetisti töitä unelmansa eteen. Pidän tärkeänä sitä, että pyrkii tekemään elämässään lähinnä asioita jotka ovat itselle tärkeitä, rakkaita ja positiivista energiaa tuottavia. Ruikuttaminen vie vain ennenaikaiseen hautaan.

5. Sen sijaan en kauheasti ihaile ihmisiä, joiden perussanavarastoon ei kuulu muuan kuusikirjaiminen sana: KIITOS. Kiittämättömyys on yksi ärsyttävimpiä piirteitä ihmisessä, ihan heittämällä top-kolmosessa. Ei se sanan kiitos merkitys siitä yhtään pienene, vaikka sitä toistelisi arkielämässä ihan urakallakin. Mun mielestä kiittää voi silloinkin, kun se ei ole "pakollista" kohteliaisuussyistä. Kiitollisuutta on hyvä ilmaista, se tekee kaikkien elämästä paljon kivempaa! Mä kyllä ehdottomasti osaan sanoa kiitos, mutta ujona piipittäjänä huomaan monesti sanovani sen aivan liian hiljaa. Joskus myös hämmennyn jotakin ystävällistä elettä tai tekoa niin kovasti, etten "tajua" sanoa yhtään mitään kun oon aivan lukossa. :D Tommonen on luonnollisesti helppoa mieltää tökeröksi käytökseksi, joten haluisin ehdottomasti oppia kehittämään reagointitapojani tuollaisissa jäätymistilanteissa.

6. Musta on äärimmäisen jännää kuunnella "ammattilaisia", jotka käyttävän paljon oman alansa sanastoa. Otetaan nyt esimerkkinä vaikka mun pikkuveli, joka datanomina tietää tietokoneista mm. kaiken ja vielä enemmänkin - kun hän selittää jotakin juttua, multa menee arviolta puolet ohi kun en ymmärrä läheskään kaikkia termejä, mutta se tekee siitä ainoastaan kiehtovaa ja haltioituneena haluisin kuulla vaan lisää ja lisää. :D

7. Mun laukkuhaavelistalla on tällä hetkellä Louis Vuittonin Alma, Vernis-kiiltonahalla ja värissä Amarante. Myös Chloén konjakinruskea Hudson houkuttelee julmetusti, mutta se on melkoisen tyyris pieneen kokoonsa nähden... Muita kiinnostuksen kohteita ovat Fendin 2Jours mustana, harmaana tai fuksianpinkkinä, Mansur Gavrielin bucket bag punaisena ja ouh, Guccin bamboo shopper tote pinkkinä tai mustana. Kyllä näitä haihatuksia piisaa siis... ;)

8. Kovin moni asia ei päihitä sitä fiilistä, kun kylmässä ja vaarallisessa ulkomaailmassa koko päivän seikkailtuaan kipittää takaisin kotiin, kiskaisee ulko-oven kiinni, rojahtaa sohvalle ja nostaa jalat pöydälle. Lepposaa!

9. En oo värjännyt mun hiuksia sitten joulukuun 2011. Toivoisin, että jatkossakin maltan pysyä tässä ihka omassa värissäni, vaikkei se ihan joka hetki täysin miellytäkään. Oon vaan liian laiska rupeemaan siihen värjäysrumbaan; inhoan tyvikasvua joka tulee hetkessä näkyviin. Sitten menee jatkuvasti aikaa ja rahaa sen purkista tulleen värin ylläpitoon, blaah.

10. Mun perusilme on melko pitkälti "bitchface" kahdella eri variaatiolla. Eka on sellanen "Oivoi, haluaisin hypätä sillalta alas" ja toinen "Mörr, tahtoisin massamurhata kaikki jotka lähelle uskaltautuu". Multa silloin tällöin kysellään ihan vaan tympeän ilmeeni perusteella, että hei onko jokin hätänä tai ootko nyt vihanen jostain. Äh!

IMG_27510blogi

1. When I was a little bit younger, one of my biggest dreams was to become some kind of event organizer. I wanted to organize great parties like rap/hiphop gigs and so on.

2. I've been listening to finnish artist Antti Tuisku for few weeks now and I think he's just amazing. Before I used to highly dislike his songs, so it's funny how sometimes your mind can change completely so quickly...

3. My latest dream? I opened the fridge door and there was just some chicken with very old expiration date. I didn't think anything about my spoiled and weird finding. In reality, I never need to throw anything away because I only buy what I really need.

4. I love spotting people who truly love what they do. If that comes with great dose of success, it only gets better! You know, ones with goals, high ambitions and ability of living very discliplined life whenever needed? I admire seeing such talent around me. It just makes me happy. :)

5. What I don't admire so much is someone being not able to say those magical words, THANK YOU, once in a while. Ingratitude is disgusting feature in any human being and strongly signifies lack of civilization.

6. I think it's funny to listen to "experts" who use their very own glossary of terms. Usually I don't understand even the half of what my computer geek little brother says, but it makes things only more interesting. :D

7. I'm dreaming of several bags at the moment: LV Alma Vernis, Chloé Hudson, Fendi 2Jours, Mansur Gavriel bucket bag and Gucci bamboo shopper. Which one I should get next, that's the question...

8. It's seriously the best thing ever to come and home and just put my feet on the coffee table.

9. I haven't dyed my hair since 2011.

10. My signature facial expression is pretty much a bitchface with two different versions; rather I'd like to kill myself or I want to massmurder everyone near me. I way too often get to hear that "What's wrong? Are you sad/angry/upset about something?" I just can't help!

6 kommenttia:

 1. Wow, Amazing bag!! Loved it very much!!
  Xoxo,
  Love from www.trangscorner.com {a lifestyle, fashion, beauty, and food blog}

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sophie Hulme is one of the best english designers! ;) Thank you!

   Poista
 2. Nice outfit and I really like your writing! :)

  VastaaPoista
 3. "Pidän tärkeänä sitä, että pyrkii tekemään elämässään lähinnä asioita jotka ovat itselle tärkeitä, rakkaita ja positiivista energiaa tuottavia. Ruikuttaminen vie vain ennenaikaiseen hautaan."

  olisihan se hauskaa tehdä pelkkiä kivoja juttuja,, sanoa EI tylsille työpaikoille jne. mutta ei elämä niin vaan mene. annoit ittestäs nyt vähän snobi kuvan kommenteillas...... :D tainnut olla aika helppo elämä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi anonyymi! Hmm, enpä mä sanonutkaan noin että aina voisi tehdä vaan kivoja asioita. Harvalla on oikeasti sellaseen varaa, vaan joskus on välttämätöntä tehdä kompromisseja. :) Musta on hyvä uskaltaa unelmoida ja PYRKIÄ siihen tilanteeseen, että voi sanoa olevansa oikeasti onnellinen ja tyytyväinen elämäänsä. Sen prosessin aikana saattaa joutua tekemään myös ei-niin-mielekkäitä juttuja, kuten ottamaan väliaikaisesti vastaan työn, joka ei oo ihan se oma juttu ainakaan pitkällä tähtäimellä. Tärkeintä on, että jos koko ajan unelmoi jostain ihan muusta, tekee jotain sen unelmansa eteen. Ei jumitu paikoilleen, kuten ihan liian monet tekee. Sitten sitä vaan surkutellaan jopa ääneen kun työpaikka on ihan p*rseestä, vaikka samaan aikaan moni toinen saattaisi olla onnellinen jos saisi kyseisen pestin itelleen. Ehkä sitten oon tosi naiivi, mutta ajattelen niin että elämä menee hukkaan, jos vaan jatkuvasti tyytyy siihen "ihan kivaan" vaihtoehtoon, eikä halua edes yrittää saavuttaa niitä tavoitteita joista (salaa) haaveilee. :)

   Ja mitä tohon sun viimeiseen kommenttiin tulee, niin enpä nyt kovin helpoksi kuvailisi tätä mun tähän astista elämää. Ei se tietty vaikeimmasta päästäkään ole ollut, mutta onko se "rankka elämä" sitten ylipäätään joku meriitti... sen voi jokainen itse määritellä. :)

   Poista