Parka - check!

parka1

parka2

Jes, nyt taisi tärpätä täydellisen talviparkan metsästyksessä! Bongasin Asosin alesta Vero Modan khakivihreän parkatakin super edulliseen 35 punnan hintaan (lähtöhinta on ollut £95.00), ja tuosta sai vielä koodilla 10YEAH 10% lisää alennusta. Euroissa maksettavaa jäi nelisenkymppiä, mikä ei todellakaan ole enää paha hinta talvitakista. :)

Aluksi olin kovasti sitä mieltä, etten rupea tilaamaan ulkomailta takkia, sillä mahdollinen palautus olisi silloin kustannettava itse. Tämä Vero Modan takki oli kuitenkin sen verran mahtava ainakin kuvien ja googlailun perusteella, että halusin ottaa riskin... myyn sitten huuto.netissä tai jossain pois, jos se ei syystä tai toisesta olekaan hyvä. Toivotaan, että parkan etsintä päättyi tähän! Sitten pitäisikin "enää" etsiä villakangastakki, huoh. Kivoja takkeja on jopa vaikeampaa löytää kuin sopivan mallisia farkkuja! Oon kamalan nirso nykyään; kohdallaan pitää olla istuvuus, pituus, väri, taskujen koko ja yksityiskohtien sietäisi olla ennemmin kultaiset kuin hopeiset. Ja tietty myös hintakriteeri on olemassa, en ole kiinnostunut maksamaan satoja euroja takista. Laukuista ja kengistä kyllä, mutta vaatteista en. :D

// I think I found the perfect parka coat for winter time, yay! This one is from outlet section at asos.com and after using discount code 10YEAH I saved few more pounds more, though the price of the coat was already such a bargain. 

female_outlet_468x60

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti