This might pass, this might last, this may grow. Easy come and easy go, easy left me a long time ago.

45er

earrings - H&M x Anna Dello Russo
tee - H&M
watch - Triwa
clutch - Yves Saint Laurent
maxi skirt - H&M
heels - Vagabond

Olipa jäänyt tämmönen asu alkukesältä roikkumaan työpöydän kansiosokkeloihin. Ei nyt enää se ajankohtaisin vaatetus, eikä asussa sinänsä ole mitään ihmeellistä, mutta julkaistaan nyt silti - tykkään nimittäin tuosta sinisestä sifonkihameesta hurjasti! Se maksoi vain 10 euroa H&M:ssä, mutta jostain syystä mietin sen ostoa ihan erityisen pitkään. Nyt lähinnä ihmetyttää, miksi ihmeessä, tuohan on just kiva. Harmi, että pitää odotella ensi kesään saakka ennen kuin taas pääsee käyttämään sitä. :( 

PS: Herranjestas noita käsivarsia. Joinakin päivinä kahvakuulan kanssa temmeltäessä tulee sellainen fiilis että hemmetti, onko tästä mitään hyötyä vai pitäisikö yrittää treenata 1000000 kertaa tehokkaammin ja raskaammilla painoilla, mutta tästä kuvasta kyllä huomasin, että sentään JOTAKIN muutosta on kesän ja syksyn aikana tapahtunut. Käsivarret on edes aavistuksen pienemmät ja heh, toivottavasti myös kiinteämmät. En haaveile mistään superhabasta, vaan lähinnä semmosista sopivan vahvoista mutta kuitenkin naisellisista käsistä. Lähinnä oon tehnyt pysty- ja ojentajapunnerruksia, mutta jos teillä on jotain huippu liikkeitä mielessä, vinkatkaa toki! ;)

// Outfit from last summer. That skirt is one of my favorites, I like the maxi lengt, side slit and of course that pretty floral pattern! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti