Kirpeä herkkusmoothie

smoothie

Iso kahvi ja iso smoothie on kombo, jolla lähes poikkeuksetta jokainen aamuni on alkanut vuosikausien ajan. Ostin blenderin 2013, ja pakko hehkuttaa - päätä huimaavat 20 euroa maksanut C3 Mix & Go toimii edelleen täysin moitteettomasti, kovasta käytöstä huolimatta! C3:lla on tullut miksattua pitkälti toista tuhatta smoothieta, eikä mitään hyytymisen merkkejä ole vieläkään. Suosittelen lämpimästi, jos hakusessa on budjettiystävällinen ja kestävä blenderi. 

Tähän asti oon suosinut proteiinipitoisia smoothieita, joissa on joko maitorahkaa tai välillä heraproteiinia. Nyt kuitenkin maitopohjaiset smoothiet ovat alkaneet tökkiä. Luulin jo, etten koskaan voi kyllästyä mun vakkarismoothieen, jossa on rahkaa, banaania, marjoja, pellavansiemenrouhetta, hunajaa ja nesteenä joko mantelimaitoa tai vettä. 😁 Kaverini osti hiljattain blenderin ja on hehkuttanut onnistuneita smoothiekokeilujansa, ja päätin sitten hänen inspiroimana repäistä ja surauttaa smoothien ihan vaan hedelmistä, marjoista ja mehusta. Sekaan ei tullut lainkaan proteiinia, joten naukkailin herajauheen erikseen shakerista.

Tästä smoothiesta tuli mukavan kirpsakka! Suhtaudun sitrushedelmiin "melko" pakkomielteisesti, joten eipä pitäisi c-vitamiinin puutoksesta olla pelkoa. Voisin vetää appelsiineja aamupalaksi, lounaaksi, välipalaksi ja iltapalaksi. Ainakin, jos ne ovat Brunoa tai Jaffaa! Vähän aikaa sitten olin kaupassa liki kyynelten partaalla, kun valikoimassa oli vaan tavallisia halpiksia, eikä tietoakaan noista mehukkaista, kirpeämmistä lajikkeista. Turhautti niin maan perkeleesti, ja jälkeen päin lähinnä huvitti miten teatraalinen sitä pitääkin olla. Toisaalta kiva että appelsiinit herättää suuria tunteita, eikä vaikkapa ööö... suklaa? 😀

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti