Storetsin kevätmalliston parhaat

902eba39303f740f63696cf3abc6049a

Selaan tosi harvoin Euroopan ulkopuolella toimivia nettikauppoja, sillä ei yksinkertaisesti kiinnosta pohtia tullijuttuja. Oon kerran tilannut kellon jenkkiläiseltä Shopbopilta, sillä tullauksineen se tuli huomattavasti edullisemmaksi kuin Suomesta/Euroopasta ostaessa. Muistelisin myös, että oon ostanut jenkki-eBaysta rannekorun. Pieniä kynsilakkatilauksia oon tehnyt moneenkin otteeseen USA:sta, mutta niissä summat on aina olleet alle parikymppiä, jolloin tullausta ei ole tarvinnut tehdä. 

Oon viime aikoina törmännyt monissa blogeissa Storetsiin, joka oli ainakin takavuosina the nettikauppa, josta moni suomalainenkin blogisti tilasi trendikkään pörröisen tekoturkistakin. Muistaako teistä kukaan, mistä takista puhun? Tuntui että kaikilla oli sama takki joko valkoisena tai mustana! Anyhow, innostuin viikonloppuna selailemaan Storetsin valikoimaa, joka on kyllä varsin erikoinen ainakin omaan silmääni. Kaikki on jotenkin niin piristävän överiä ja kivasti stailattua! Jäin haaveilemaan mm. yllä olevasta röyhelöhihaisesta puserosta (ja hoikistumisesta, haha), ja seuraavissa kollaaseissa vilahtavasta vihreästä puserosta, vaaleansinisestä rusettihihapaidasta... onneksi nämä voikin suosiolla jättää haaveilun tasolle, sillä en vissinä maksa 70 dollaria puserosta + siihen vielä postitukset ja tullimaksut. Ehkä näitä voisi vuosien kuluttua metsästää eBaysta? 😏

storets_1
storets_2
storets_3
storets_5
storets_6
storets_8
storets_9
storets_11
storets_12

// These lovely clothes are from Storets' current collection. You can find it online here. What do you think? I like all those flowy details like ruffle sleeves and so on! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti