Espritin kevät

esprit_1

Lähiaikoina on tullut puitua kevään ja kesän mallistoja blogissa, ja tällä kertaa vuorossa on Esprit. Merkiltä kyseltiin, haluaisinko toteuttaa postauksen heidän valikoimastansa, ja tottahan toki tällainen kiinnosti! 😊 Lähestymistavaksi päätin ottaa inspiraatiokollaasit. Yllä näkyy omia Esprit-suosikkejani, joista jokaisen vaatekappaleen ympärille rakensin asun.

Esprit on varmasti tuttu useimmille teistä lukijoista, sillä merkin liikkeitä on Suomessa ympäriinsä. Myös monien tavaratalojen ja verkkokauppojen valikoimaan kuuluu Espritin tuotteita. Sen sijaan Espritin oma nettikauppa saattaa olla hieman tuntemattomaksi jäänyt. Sieltä löytyy naisten, miesten ja lasten vaatteita, sekä kodintekstiilejä ja muita sisustusjuttuja - enpä ainakaan itse tiennyt aiemmin, että Espritillä on myös Home -kategoria olemassa.

Ja nyt niitä asukollaaseja! 

esprit_3
trenssi 99,99€

Aloitetaan lempparista! Oon tykästynyt erityisesti Espritin trenssivalikoimaan; löytyy lyhyttä ja pidempää mallia, ja vaikka mitä kivoja värejä. Kappas vaan, oma luottovärini on kuitenkin ihanan turvallinen musta. 😄  Jos vaan olisin viime kesän mitoissa, satsaisin just nyt tuollaiseen trenssiin, sillä se on tyylikäs ja moneen menoon sopiva takki. Mulla oli viimeksi pari vuotta sitten musta trenssi, ja käytin sitä tosi paljon keväisin ja syksyisin! Nyt en halua panostaa takkeihin, kun pitäisi valita tavallista suurempi koko. Toivottavasti mystinen pullageeni päättää vielä joskus kadota elimistöstäni, vieden holtittoman lihomisen mennessään. Siinä vaiheesssa tää typykkä hommaa mustan pitkän trenssin, eli palkkamurhaajatakin kuten eräs ystäväni asian ilmaisisi. 😁

esprit_4
neulemekko 69,99€

Pitkähihaiset neulemekot ovat ihania! Varsinkin tällainen pidemmällä helmalla varustettu mekko toimisi erinomaisesti loppukeväästä, kun on vielä hieman vilpoisaa, eikä ihan paljain säärin tohdi kuljeksia ulkona.

esprit_5
stretch-housut 59,99€

esprit_2
pitsimekko 79,99€

esprit_6
stretch-farkut 59,99€

Vaaleanpunainen ja harmaa tuntuu olevan nyt erittäin "in" väriyhdistelmä. Ihailen näitä komboja muiden yllä, mutta itseäni en sellaisessa näkisi. Hattaravärit eivät oikein toimi punakan ihonvärini kanssa.

esprit_7
trenssi 89,99€

esprit_8
farkkushortsit 35,99€

esprit_9
tyllihame 69,99€

Muhkeahelmainen tyllihame on ehkä ainoa hame, jonka sallisin itseni vielä hankkia kokoelmaani. Muuten on jo vaikka minkälaista... 😄 Musta houkuttelee eniten, mutta toisaalta harmaa tai vaikka tummansininen olisi virkistävää vaihtelua. Tyllihame sopii tietysti hyvin juhlaan, mutta mielestäni se on helppo taltuttaa myös arkeen kun pukee sen kanssa t-paidan ja simppelit sandaalit.

esprit_10
farkkutakki 59,99€

esprit_11
farkkuhame 59,99€

esprit_12
raidallinen jerseymekko 49,99€

esprit_13
off shoulder -pusero 39,99€

Lisää kevätmuotia löytyy aikaisemmista postauksista mm. täältätäältä ja täältä. 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti