10 x kevättrendi 2017

flowy

ruffles

Liehukkeet ja röyhelöt
Liehuvia hihoja ja röyhelöitä piisaa! Liehukkeista tykkään aina, ne tekevät vaatteesta heti mielenkiintoisen, mutta röyhelöistä mielipiteeni on vähän niin ja näin. Riippuu imelyystasosta. :D Överisti röyhelöity vaaleanpunainen kukkapaita- tai mekko ei miellytä silmääni, mutta esimerkiksi mustassa paidassa röyhelöt ovat usein kiva detalji. Myös simppeli raidallinen kauluspaita päivittyy vuoteen 2017, kun sen olkasaumaan ommellaan röyhelöä. Mustat puvunhousut puolestaan näyttävät veikeiltä, kun vajaamittaista lahjetta koristaa kevyt röyhelö.

pastels

ruffle-top

Pastellivärit
Söpöt pastellit kuten vaaleansininen, minttu, keltainen ja vaaleanpunainen valtaavat vaatekaupat lähes jokaikinen kevät, eikä 2017 ole poikkeus. Varsinkin kanariankeltainen vaikuttaa olevan pinnalla.

stripe-dress

stripe-top

Raita
Klassikkojen klassikko! Erityisesti raidallisia mekkoja on nyt paljon myynnissä. Malleina löytyy niin rentoja, kiristysnyörillisiä college-mekkoja kuin paksusta puuvillasta valmistettuja napakoita mekkoja.

sporty-1

sporty-2

Sporttiset yksityiskohdat
Jenkeissä pukusedät ja -tädit juoksevat tapaamisesta toiseen Niken tai Adidaksen lenkkareissa, eikä missään bisnestä henkivissä kiiltonahkaloafereissa. Asiallisuuden ja sporttisuuden yhdistelmä näyttää aina raikkaalta! Myös juhlava mekko taipuu arkeen, kun päälle heittää sporttisen takin.

floral_1

floral-dress

floral-pants

Kukkakuosi
Tämäkään ei taida olla erityisen yllättävä trendi. Kukat on aina keväisin muotia. :D

suit

Pyjamapuvut
Rento, pitkän mallinen bleiseri vyöllä tai ilman ja löysät liehulahkeiset housut (googlaa palazzo trousers). Mitä sävymaailmaan tulee, musta ja tummansininen ovat aina turvallisia valintoja, mutta rohkea pukeutuu esimerkiksi kiiltävään, satiinikangasta muistuttavaan värilliseen pukuun. Pyjamavibat on ainakin taattu!

slip-dress

Yöpaitamaiset mekot trikoopaidan päälle puettuna
Tämä trendi ei tunnu vielä(kään) kuolevan! Itse en kauheasti inspiroidu, mutta kieltämättä on niitä kivojakin yhdistelmiä tullut vastaan. Parhaalta näyttää sellaiset kokonaisuudet, joissa alle on puettu valkoinen pitkähihainen pusero ja sen päällä on simppeli musta mekko, jossa on pääntiessä hieman pitsiä.

knot-top_1

knot-top_2

Solmut
Solmuja näkyy SS17-vaatemallistoissa niin vyötäröillä, hihansuissa kuin paidan helmoissakin. Solmutrendistä mä pidän! Oon sentään venyttänyt piloille "pari" paitaa siten, että oon solminut ne vyötäröltä, eikä heppoinen viskoosimatsku ole enää palautunut muotoonsa... :D Tykkään solmupaidoista yksinkertaisten hameiden kanssa.

kimono_1

lace-kimono

Kimonot
Kimonotakki voi olla esimerkiksi pitsiä tai satiinia, ja se voi olla joko yksivärinen tai räväkän kukallinen. Parhaalta kimono näyttää simppelin mekon tai topin ja pillifarkkujen kanssa.

patterns

Geometriset kuviot
Näyttävistä printeistään tunnettu italialainen Emilio Pucci oli yksi ensimmäisiä muotitaloja, joista aikoinaan kiinnostuin. En enää seuraa sesonki sesongilta Puccin mallistoja, kuten en seuraa muitakaan muotitaloja, mutta kyllä Pucci näyttää aina hyvältä. Nyt kannattaakin ottaa mallia heistä ja pukeutua värikkääseen geometriseen kuvioon!

// Here's some outfit inspiration for spring! I picked up ten top trends from SS17 collections. There are some basics like floral prints, stripes and pastel colors that are fashionable choices during every spring, but also something new and fresh like knot details. Also this pajama trend seems getting bigger and bigger, so if you consider buying a new suit, perhaps one with wide palazzo trousers would be a great option? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti