UGG Australia Bailey Bow

ugg_bailey_bow_boots

Parin vuoden tauon jälkeen mulla on taas sellaiset - Uggit! Monien mielestä Ugg Australian tehtailta tulee rumimmat kengät jotka markkinoilta löytyy, ja joo joo ei tällaiset muhkut sämpylätossut sieltä siroimmasta ja hienostuneimmasta päästä olekaan. Mutta Uggeja mukavampia ja lämpimämpiä talvijalkineita saa hakea! Plussaa myös siitä, että nämä voi vaan kiskoa jalkaan ilman, että tarvitsee solmia nauhoja. Roskapussin kiikuttaminen jätekatokseen tuntuu vähän vähemmän raskaalta prosessilta näiden töppösten myötä. Oikeesti... 😁

IMG_2003

IMG_1998

Mulla on aiemmin ollut kahdet Uggit. Ekoissa kuljin lähes päivittäin 4-5 talven ajan, ja toinen pari ehti olla aktiivisessa käytössä muutaman vuoden, kunnes kengännumeroni kutistui laihdutuksen myötä. Jouduin myymään isoiksi jääneet, edelleen hyväkuntoiset Uggit pois. Viime talvena päätin että Merrellin bootsit saavat luvan kelvata, ja ne ovatkin olleet hyvät - miinuksena se nauhojen sitominen. Tänäkin vuonna oon käyttänyt Merrelleitä paljon, ja ikävä kyllä sen huomaa: kengät ovat kuluneet sisäpuolelta puhki, "yllättäen" kantapään hujakoilta. Ylipronaatio, I blame you. Linttaan astujan räpylä on todellinen ja lahjomaton testi, jolla erottuu jyvät akanoista mitä kenkien laatuun ja kestävyyteen tulee. 😈 Koska mulla oli Uggeista vain hyviä kokemuksia, päätin hommata seuraavaksi taas sellaiset. 

IMG_2002

IMG_1996

Iskin jo viime syksynä silmäni hauskoihin suklaanruskeisiin Uggeihin, joissa oli takana rusettikoristeet. Ovh-hinta oli jäätävä, siispä aloin kärsivällisesti kytätä, milloin hinta alkaa kehittyä mieluisampaan suuntaan. 😉 Päättelin chocolate brownin olevan sesonkiväri Bailey Bow -mallissa, ja niinhän se näköjään olikin - alemyyntien vedellessä viimeisiään juuri ne ruskeat ihailemani kengät irtosivat 40% alennuksella, kun taas klassikkovärit musta, harmaa ja vaaleanruskea olivat koko ajan normaalihintaisia. Hähää! On mulla silmää diileille ja tarjouksille, vaikka itse sanonkin. Olisipa mulla myös silmää järkeville aikuisten asioille, vaikkapa osakkeille. 😜 Haluaisin ihan oikeasti tutustua lähivuosina moisiin kummajaisiin. Osakesäästäminen kiehtoo mua tällä hetkellä jopa enemmän kuin omistusasunto, hah. Haihattelijan hauskuutukset!

IMG_2004

IMG_2007

Toivottavasti uusissa sämpyläkengissä riittää kisakuntoa monen, monen talven ajalle! Uggit ovat muuten niitä ainoita kenkäpareja, joiden kohdalla joustan värinatseiluni kanssa. Yleensä en suostu parittamaan ruskeita kenkiä mustaan laukkuun, tai ruskeaa ja harmaata missään muodossa toisiinsa. Laukun kanssa on sikäli hyvä tilanne, että eniten käytössä olevassa Guccissa on ruskeat kahvat jotka mätsää kohtuullisesti näihin Uggeihin, eli värimätsäys ei mene ihan mönkään. Mutta vaikka menisi, ei haittaisi: Uggithan sopii kaikkeen! Kai ne on niin pöljät ja rumat, ettei jaksa kiinnostaa mitä tulee puettua niiden kanssa. 😁 Rumat ja parhaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti