Parhaat meikkivoiteet

top foundations

Onkohan musta tullut tylsä, kun en enää jaksa innostua meikkikokeiluista? Joskus nuorempana oli aina jännää testata uusinta ripsiväriä tai meikkivoidetta, mutta nyt tunnen itseni villiksi jos ostan tutun merkkistä kynsilakkaa uudessa sävyssä. :D Enää ei huvita hassata rahaa puteleihin, jotka saattavatkin osoittautua virheostoksiksi. Mieluummin jumitan tutuissa ja turvallisissa kosmetiikkatuotteissa - kuten näissä neljässä meikkivoiteessa. Tässä on sellanen setti, jonka löydettyäni en oo jaksanut kiinnostua lehdissä, tv:ssä ja blogeissa vilahtavista uutuuksista pätkän vertaa.

estee lauder double wear

Estee Lauderin Double Wearin ei ole voittanutta, jos kaipaa meikkivoiteelta pysyvyyttä ja peittävyyttä. Tämä on ehdottomasti suosikkini ja oon ostanut sitä varmaan jo ööh, kolmesti tai neljästi lisää? Yksi 30 ml pullo riittää lähes vuodeksi, joten pakkeli on erittäin riittoisaa - ja sietää ollakin hintaan nähden. Double Wear on huippu silloin, kun naama punoittaa ja on täynnä näppyä, eikä sen kanssa tarvitse käyttää erillistä peitevoidetta. Kesälläkin tykkään tästä meikkivoiteesta, koska se sopii hyvin rasvoittuvalle iholle eikä otsa ala kiiltää ennen aikojaan. Ainoa huono puoli on ehkä se, jos talvella atopia pääsee valloilleen ja naama on rasvaamisesta huolimatta kuiva kuin korppu, meikkivoide ei levity kovin nätisti. Käytän DW:tä vaihtelevasti sävyssä 1W1 Bone ja 1W2 Sand - ensimmäinen on passeli loppusyksystä alkukevääseen, jälkimmäinen sopii kesään. 

lancome teint idole

Lancomen Teint Idole Ultra 24h meikkivoide oli suuri lempparini ennen Estee Lauderin löytämistä. Tämä peittää hyvin, muttei aivan niin hyvin kuin Double Wear. Voiteessa on aika vahva tuoksu, enkä usko kaikkien pitävän siitä. Itseäni se ei oikeastaan häiritse. Mulla on Teint Idole aika lämpimässä sävyssä, ja sille on käyttöä lähinnä kesällä ihon ollessa päivettynyt.

lumene cc

Lumene CC-voiteesta postasinkin aiemmin. Tää on loistava silloin, kun ei kiinnosta käyttää meikkaamiseen 5-10 minuuttia kauempaa.

yves saint laurent touche eclat

Yves Saint Laurentin Touche Éclat. Tunnetuin tuote YSL:ltä on varmasti Touche Éclat -valokynä, jota myydään joka kymmenes sekunti maailmanlaajuisesti. Meikkivoide tuli muutama vuosi sitten markkinoille täydentämään brändin meikinpohjustustuotteiden valikoimaa. Sittemmin on ilmestynyt Touche Éclat primerkin. Vähän arkaillen tämän meikkivoiteen ostin ööh, olikohan toissavuonna. Voiteen luvattiin peittävän ja tuovan valoa kasvoille. Pelkäsin valon tarkoittavan lähinnä kiiltoa, jota varsinkin otsallani esiintyy muutenkin, mutta luulo oli väärä. YSL:n meikkivoiteissa on ehdottomasti paras sävyvalikoima! Mulla on käytössä Beige Dore 20, ja voi kun prikulleen siinä sävyssä saisi kaikki muutkin käyttämäni meikkivoiteet! Touche Éclat peittää ihan hyvin, mutta se ei ole paras valinta kasvojen finnikkäinä kausina. Tämän kanssa on ehdottomasti käytettävä puuteria.

// These foundations are the best ones I've ever tried. Estee Lauder Double Wear is my everyday go-to product, which I like because it covers and stays very well. Lancome Teint Idole Ultra 24h is quite good as well, but not as good as DW. It also has this kinda strong scent/smell in it. Lumene CC foundation is great when in a rush or if I don't feel like spending time on my daily make-up routine. Last but not least, Yves Saint Laurent Touche Éclat is awesome, too. It brings light to your face, covers nicely and comes in the widest shade range. I opt for BD20 which is perfect for my skin tone. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti