NA-KD:n ja Zalandon tilaukset

IMG_5737

Tein NA-KD:n ja Zalandon nettikaupoista vähän aikaa sitten muutaman löydön. NA-KD:lta löytyi ihana kaulahuivi, Zalandolta puolestaan näyttäviä koruja.

IMG_5735

En yleensä välitä vaaleanpunaisesta, mutta syystä tai toisesta tämä kaulaliina ihastutti nimenomaan tämän värisenä, vaikka tarjolla olisi ollut vaikka mitä muita kauniita sävyjä. Olkoon tällä huivilla siis kunnia olla garderobini ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa vaaleanpunainen asia. Samsoe & Samsoen neuleet hurmasivat mut toissavuonna, eikä paluuta ole. Laadukkaasta neuleesta kannattaa olla valmis pulittamaan vähän pitempi penni! Tää huivi on villan ja kashmirin ihanan pehmeää sekoitusta. Pumpulimaisuudesta huolimatta se on samalla jämäkän ja nyppyyntymättömän oloista. Toivottavasti se kestää käyttöä samalla tavalla kuin Acnen Canada-huivit, joita mulla on kaksi.

IMG_5744
IMG_5739
IMG_5750

Jenkkilähtöisen Kate Spaden olemassaolosta oon ollut tietoinen niin pitkään kuin muistan, mutten oo koskaan kokenut sitä kovin kiinnostavaksi brändiksi. Kunnes hoksasin heidän upean koruvalikoiman! Vaikka vaatteet ja asusteet eivät sykähdytä pätkän vertaa, niin nämä korut kyllä puhuttelevat mua niidenkin edestä. Löytyipä haastaja pitkäaikaiselle lempparilleni, tanskalaiselle Dyrberg & Kernille, jonka koruja oon suosinut lähivuosina. Harva se päivä jommat kummat yllä olevista korviksista killuvat korvissani. Rannekorukin on säännöllisesti käytössä, tosin koitan vähän säästellä sitä erityisempiä tilanteita varten. Pelottaa että noi isot helmet vielä irtoaa esim. takkia pukiessa tms. 😀

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti