Uusi tuoksu ja skin roller

IMG_6161

Alkukuusta vinkkasin tänne Sensain huikeasta ripsaritarjouksesta. Vannoutuneena 38C-maskaran fanina ostin tietysti itsekin samaisen setin, mutta löytyi Sokokselta toinenkin kiinnostava aletuote: Giorgio Armanin -hajuvesi. Innostun harvoin uusista hajuvesistä, joten edellisten vedellessä viimeisiään tulee hankittua lähinnä samoja kuin ennenkin: Pradan Candya, Marc Jacobsin Lolaa jne. Tähän Sí -tuoksuun kuitenkin tykästyin oitis, kun kerran Briteistä meikkejä tilatessa paketin mukana tuli 5 ml näyteputilo ja testasin sitä. Tuoksusta ei kuitenkaan ole pahemmin näkynyt houkuttelevia tarjouksia, ja kun hajuvesiä mulla muutenkin on, en ole raaskinut satsata. Paitsi nyt, kun Sokkarin alesta löytyi tällainen joulun kausituote hyvään hintaan. Tuoksu on sama kuin normaalistikin, mutta sen seassa on glitter-hileitä. Ja mähän innostun kaikesta kimaltelevasta. 😂  Töihin en hilehajuvettä laittaisi, mutta juhlissa ne menee mainiosti. Erityistilanteisiin mä tätä Sí:tä joka tapauksessa kaavailinkin. Glitter-versiota en enää löytänyt mistään myynnistä, mutta tavallista saa mm. Feel Uniquelta*.

IMG_6124

Toinen kiinnostava löytö on Swiss Clinicin skin roller. Rullassa on 0,5 mm pitkät neulat. Tuote oli jokin aikaa sitten alessa, ja uutena tilaajana sain vielä 20% lisää hinnasta pois (enpä tiedä, kuuluuko noin oikeasti olla, vai tapahtuiko kassalla virhe kun tuli kaksi eri alennusta samaan aikaan). Maksoin rullan ja Cryogel body serumin setistä vain kuusikymppiä! Tosin, mä kuvittelin että rullia on vain yhtä leveyttä, mutta niitä onkin kaksi: kapeampi kasvoille ja leveämpi vartalolle, mulla on tuo jälkimäinen. Oon silti rullaillut sillä nyt alkuun kasvoja, ja vaikka leveä rulla on kieltämättä hieman kömpelö, oon jo aivan koukussa! Iho jää niin pehmeäksi käsittelyn jälkeen. Neulaus ei satu, vaan lähinnä nipistelee vähäsen. Jälkeenpäin ihoa kihelmöi hetken.

IMG_6130

IMG_6126

Oon käyttänyt skin rolleria vasta reilun viikon verran, mutta uskon tästä olevan hyötyä pitkäaikaisessa käytössä! Moni on saanut rullasta apua mm. näppyihin, pieniin juonteisiin, arpiin ja muihin ihon epätasaisuuksiin. En oo uskaltanut rullata 0,5 mm neuloilla silmänympärysihoa, joten voi olla että hommaan vielä kasvoille 0,2 mm rullan, joka sopii myös siihen tarkoitukseen. Ensin kuitenkin jatkan testailua jo omistamallani rullalla. Jos ihon kunto alkaa selvästi mennä parempaan suuntaan, mun kylppärin kaapista löytyy ehdottomasti tilaa myös toiselle, pienemmälle rullalle.

Swiss Clinicin Body roller ja Cryogel body serum -setti löytyy täältä* ja kasvoille tarkoitettu, kapeampi skin roller täältä*. Suosittelen kokeilemaan! Näitä on välillä todella hyvässä tarjouksessakin, joten kannattaa esim. tilata SC:n uutiskirje, jotta saa tietoa alediileistä.

*kaupallisia mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti