All your crap has gone staight to your bling bling head

IMG_2005

IMG_2006

IMG_2007

IMG_2009
Tässä olis mun Lanvin for H&M-malliston ainoa asusteostos! Nää lasit on niin siistit, eikä se alehinta n. 10€ paljoa kirpaissut... ;) Isot mustat plehat vaan nenälle ja menoks jos meikkaaminen ei innosta, tai kun haluaa muuten vaan piiloutua maailmalta. :D Vähän jäi muuten harmittamaan, etten saanut napattua pinkkiä tai punaista statement-kaulakorua tilaukseen, aamuisinkin on lähes poikkeuksetta tarjolla pelkkää sold outia. No, ehkä joskus myöhemmin vielä nappaa, sen haluisin kyllä niin mielelläni kotiuttaa! :)

IMG_2014
Lisäks vielä tuli ostettua tummanpunainen huulipuna. Odotukset ei ollu kauheen korkealla, joten yllätyinkin siitä miten peittävää ja hyvin pysyvää toi on! Ainakin ekan kokeilun perusteella... mun mielestä tää vähän tummempi punanen sopii jopa vähän paremmin mulle kuin kirkkaanpunanen. Räikeät  värit vaatis sen täydellisen rusketuksen seurakseen, mutta mun mielestä tämmönen dramaattisempi tumma sävy on ihan ok kalpean naaman ja etenkin ruskean tukan kanssa :D Viime kesänä huulipunat oli mulla melko kovassa käytössä, mutta nyt talvisaikaan oon taas vähän laiskistunut kun huulirasvasta on tullut paras kaveri eikä siihen päälle jaksa sutasta mitään muuta lisäksi. 

Viiiiiielä yksi Lanvin-postaus on tulossa todennäkösesti vielä tän illan aikana, nimittäin niistä mekoista (ja yhdestä takista joka oli ihan fiasko)! Oon vähän pähkäillyt sellaisen perus keep or not to keep -ongelman kanssa ja toivon että tulee edes muutama mielipide siihen postaukseen sitten :D Mutta nyt voisin jatkaa opinnäytetyön powerpoint-esityksen hiomista, adios amigos! 

TRANSLATION: Lanvin for H&M! Black sunglasses make me feel like mafioso or something like that, lol :D Dark red lipstick is good purchase too, it's well-covering and colour is close to perfect. Later it's time for dresses - and problems, I'm not sure if I should keep or not to keep one of them :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti