Täällä Tokiossa tuntuu niin kaukaiselta, kirjaimet ristikoita, syödään puikoilla

reg
Jeee vihdoin tää on mun! Oon iät ajat kuunnellu Reginan musaa Spotifysta, ja erityisesti tällä Katso maisemaa -levyllä on toinen toistaan hienompia biisejä... joooooten päätin että nyt saa spottarointi loppua ja aika saada myös iPodiin huippumusaa. Onnistuin metsästämään huuto.netistä tän levyn sopuisaan vajaan seittemän eekkerin hintaan, ja olen hyvin iloinen nyt :> 

finn
Toissapäivänä piti pitkästä aikaa sivistää itseään kulttuurillisesti, joten mentiin Petran kaa leffaan kattomaan Saman katon alla -filmi. :D Mul oli aika skeptiset odotukset, ajattelin että se on joku sellai perus laimee hömppäpätkä, enkä edes vaivautunut lukemaan Finnkinon sivuilta sitä kuvausta elokuvasta. Eli en tiennyt ollenkaan mitä odottaa (paitsi että leffa on ihan höpöhöpöä ja turha julkaisu), mutta hitto täähän paljastu mielettömän hyväks ja todellakin oli katsomisen arvonen!

TRANSLATION: 1. My newest cd: Katso maisemaa by Regina. It's propably one of my favourite finnish artists, singer's voice is somehow very personal, lyrics are better than they usually are in pop music songs... love it! 2. The day before yesterday, me and my friend went to movies to see Life as we know it -movie. It was sooooo good!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti