Space Age Love Song

Tilaamani tummanpunainen huulipuna sai mut kaivamaan muutkin huulipunat meikkilaatikosta esiin. Viime kesänä tuli aina silloin tällöin käytettyä punasta ja pinkkiä ja oranssia ja nudea jajajaja ties mitä värejä, mutta nyttemmin se on taas vähän jäänyt kun on joutunut kaveeraamaan huulirasvojen kanssa.

IMG_2033
Lempi huulipunat, huulikiillot ja huulirasvat.

Punat:
IMG_2039
IMG_2046
Vasemmalta oikealla:
- Lancomen pinkin huulipunan ostin kesällä laivan tax freesta. Kesäkäyttöön tää parhaiten sopiikin kun on edes vähän rusketusta, kalpee naama ja pinkit huulet ei vaan sovi yhteen. :-D Tää on mun mielestä ihan hyvä huulipuna, mutta astetta peittävämpää tavaraa saisi kyllä olla.
- Clarinsin oranssinpunainen kuultopuna. Tääkin on laivalta ja tarkoitus oli metsästää hyvin peittävä, oranssiin taittava punainen huulipuna, mutta jälkeenpäin huomasin että putelissa mainittiinkin sheer - siis juurikin läpikuultava. On tälle jonkin verran silti ollut käyttöä, ja oikeastaan äskeisen kokeilun perusteella tän voisi ottaakin nyt talvella käyttöön kun ei oo niin räikeän sävyinen!
- Maybellinen punainen huulipuna. Tää on just sellainen peruspunainen; ei räikeä eikä tumma. Yhessä vaiheessa taisi olla ihan jopa suosikki.
- YSL:n vaaleanruskea/nude huulipuna, jos oikein muistan niin Viron risteilyltä tää joskus tarttui mukaan. :D Yhdessä vaiheessa vaaleat/ns. värittömän väriset huulet oli mulle pakkomielle (onneksi ne kaameat meikkivoideleikit tuli hylättyä aika nopeasti.. :--D), mutta nyt oon vähän unohtanut semmoset. Ehkä joskus taas innostun, ehkä en.

Kiillot: 
IMG_2049
YSL:n kultasessa paletissa (? onks toi ees oikee sana tässä yhteydessä:D) olevan huulikiillon ostin joskus alennuksista - ainoastaan siksi että toi pakkaus oli niin houkuttelevan näkönen ja ajattelin että kun tosta löytyy peilikin, niin on tosi kätevä :-D No mutta kuten näkyy, eipä oo paljoa tullut käytettyä vaikka noista sävyistä tykkäänkin. Oon vaan laiska.

IMG_2059
Chanelin huulikiilto näyttää pinkiltä mutta on oikeasti ihan väritöntä. Tätä välillä roudailen mukana, lähinnä baarissa :D

Rasvat:
IMG_2047
Toi donitsiputelissa oleva huulirasva tuoksuu suklaalta ja on ihan okei kaikinpuolin. Löytyi Helsinki10:stä jokin aikaa sitten :D Muttamutta, The Body Shopin minttuhuulirasva on vaan paras! Rakastan sen tuoksua ja makua ja viilentävää tunnetta jonka toi jättää huulille. Myös muut Body Shopin huulirasvat on ihania, esim. kookos- ja vesimeloni -rasvat ovat suorastaan hurmanneet kokonaan mut :)

TRANSLATION: Just some of my favourite lip products; lipsticks, lipglosses and lipbalms. Sorry for super poor translation, but I don't feel like thinking in english now, I must go to sleep :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti