H&M

Eilen hain yhden megaison H&M -paketin postista. Siis oikeasti, ikinä ei oo niin isoa laatikkoa ollu ku mitä nyt oli :D Tarkotuksena tosin ei todellakaan ollu pitää kaikkea, kenkiä oli kolmet, mekkoja ainakin 5, pari takkia, koruja.... no kaikkea hehs! Mä mieluummin tilaan ison satsin kerralla sen sijaan että tilaisin aina yhden tai kaksi juttua ja maksasin miljoonasta tilauksesta postarit, etenkin ku hyvin monesti ne netissä niin kivoilta näyttävät jutut onkin sitte karvaita pettymyksiä livenä.

Mutta tosiaan, kotiin jäi paljon vähemmän tavaraa kuin mitä aattelin jäävän :D Thanks to Lanvin for H&M! Oli vähän pettymys ko. malliston vaatteet, mutta siitä lisää myöhemmin omassa postauksessaan, en jaksa ihan kaikkea latoa tähän samaan! Siispä ensiksi esittelen ne ei-lanvinit: vihreä kiiltävä tunika/mekko (joka pitäs silittää..), punanen röyhelöpaita, musta täydellinen hapsulaukku kultasilla detaljeilla, tummansininen weekend bag, sininen läpikuultava kauluspaita, musta röyhelömekko, kaks mc koppakuoriaista sormuksen muodossa, kultanen ketjukaulakoru josta tuli heti ehdoton lemppari massiivisuutensa ansiosta, punaset peruskorkkarit. Ja just for fun, lisäksi oli vielä bongatut naamiot (unohtui kyllä kuvata) :--D Voisko joku pitää naamiaiset...?

IMG_1968
 IMG_1973
IMG_1969
IMG_1978
IMG_1981
 IMG_1987
 IMG_1989
 IMG_1995
IMG_1988
IMG_2002

Ja!!! Jos ette viel oo kattonu ylen eilen julkaisemaa Pasilan jaksoa, niin kattokaa täällä. :DD "Lääääkkeet! Siis lailliset lääkkeet."

edit// Osaisko joku ihana Flickr-käyttäjä neuvoa, miten noi kuvat sais saman kokosiksi? Siis kun noi vaakatasossa olevat on 640pikselin levysiä ja se sen kokosiks haluisin noi pystysuunnassa olevatkin, mutta Flickr:ssä kun kopioi sen html-linkin niin se ei anna sellasta vaihtoehtoa että pystykuvatkin sais 640px levysiksi, suurin tais olla joku 433px. Ei muuten mitään hätää mutta häiritsee kun ne tässä blogissa näkyy sitten tolleen eri leveyksissä :D

TRANSLATION: My latest H&M order! And everything was on sale (atleast 50%)! Two bags, two super cool rings, big golden chain necklace, black dress, bright red blouse and heels, green tunic, electric blue shirt... later today I'll show you some Lanvin things which I also ordered, so stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti