Marinoidaan nyt maksaa, mää tarjoon, sä maksat

Moi hoi! Mul on supertylsää nytte kun ei vielä kiinnostas paneutua mihinkään koulujuttuihin (hitot siitä miten kiireellisiä ja mukamas tärkeitä ne olis...:D viisasta), eikä oo ees mitään kuvia mitä voisin tänne latoa.. niin päätin sitten listata "muutamat" biisit joita tulee täl hetkel kuunneltuu paljo! :)

TOP-25 SONGS

VV Brown - Shark In The Water
VV:n bongasin muistaakseni Nylon -lehdestä joskus vajaa vuosi sitten. Haastattelussa sen tyyli vaikutti niin kivalta että tuli heti sellai mielikuva et "tolla on pakko olla mahtavaa musaa" ja niinhän sillä sitten olikin pikaisen myspace -chekin tehtyäni :D Kaikki biisit on niin ihanan pirteitä ettei mitään rajaa.

Raappana - Sekavaa dataa
"Ei ne haluu et sä oot vapaa, ne myy sitä mikä myydä tapaa, antaa aseita ja opettaa lataa, uittaa mun päähäni dataa". Mitä tohon tarttee lisätä, täs on asialliset sanat!

Pyhimys - Salainen maailma
Yks mun lempibiiseistä ikinä. Tätä tulee fiilisteltyä erityisesti syksyllä, noi sanat vaan uppoaa kerta toisensa jälkeen ja toi mies & skitta -meininki on vaan jotain niin siistiä ja toimivaa :)

Kat Deluna - Whine Up
Hehehehe bongasin tän Gossip Girl:stä :---D En kauheesti tykkää Kat Delunan musast (paitsi Calling You on ihan jees, kuuntelen sitä joskus kun oon shoppailemas :--D)

Cheek - Niin hyvä että hävettää
Mä en viime vuosina oo enää kauheesti jaksanu Cheekistä diggailla, tykkäsin ennen paljon enemmän.. mutta mulla nyt onki lähes poikkeuksetta aina sillee et ku jostain tulee tositositosi suosittua ja 12-v tupakkalissut laittelee biisin sanoi kuvateksteiks irggu-galtsuun niin multa menee fiilis :-D Ja kaippa muhun on vähän iskostunut sellanen ei kaupallisuudelle -periaate musan suhteen, hehs! Ainakin suomalaiseen räppiin (se kaikkein rakkain musiikkigenre) se tuntuu pätevän aika monesti, muutenhan sitä kyl tulee kuunneltua kaikenmoista jenkkien klubipaskaa sun muuta :D Noh mutta, asiaan! Tää Niin hyvä että hävettää -biisi on imo aikas onnistunut veto Cheekiltä! Tosi tarttuva ja edes sanat ei nostata sellast myötähäpeän tunnetta pintaan :D

Celine Dion - My Heart Will Go On
Hehe, joku aikaa sitten tuli katottuu Titanic - oikeen VHS-kassulta, nostalgista ;) Siitä saakka on celinedionit kuulunu spotify- ja itunes-listoille! 

Diddy - Coming Home ft. Skylar Grey
Upeet sanat, upee musavideo, upee kokonaisuus. No words needed.

E-Type - Ding Ding Song

Hmmmhh.. tää on vähä niinku tän listan häpeäpilkkubiisi Vaik toisaalt voin lohduttautuu sillä et kaveri sano uv:na että iitaippi on ihan oikeesti hyvä kun tunnustin salaisen paheeni kuunnella mm. tätä Ding Ding Songia... :--D Nää jumputukset vaa juurtuu sillain vittumaisesti päähän, turha yrittää unohtaa :D

Art Of Noise - Being Blue
Tää on varmastikin yks mun musamaun outolinnuista! Kattelin joskus youtubesta Emilio Puccin näytösvideoita, ja bongasin tän biisin. Se sopi niin aavemaisesti siihen muotinäytösmeininkiin, niihin vaatteisiin ja kaikkeen. Tykkään tykkään tykkään :)

Snow Patrol - Set Fire To The Third Bar
Sarjassamme biisit joilla on paljon tunnearvoa! Aina ku on huono fiilis niin yleensä kuuntelen mm. tätä. "I find a map and draw a staight line / over rivers farms and state lines / The distance from 'A' to where you'd be / It's only finger-lenghts that I see / I touch the place / Where I'd find your face / My finger increases / Of distant dark places".

Tuomo & TK - Jää jää beibi
Kevätmainingit! Tää biitti on yks potkivimmist ja mieleenjäävimmistä mitä oon koskaan kuullu! Siihen ku iskee päälle hyväntuuliset, letkeet verset niin hyvä tulee ;)

G-Eazy - Waspy
G-Eazy on sellain jenkkiräppäri mitä oikeestikin arvostan ihan hemmetisti. Tyyppi tekee ite ihan kaiken! Lainit, biitit, miksaamiset, nettisivut, levyjen kannet, kaiken! Ja laatu on silti - tai juuri sen takia - ihan kymppi plus :P Tää Waspy on yks uusimmista G:n biiseistä, ja tätä tulee kuunneltuu jostain syystä tosi useesti aamulla bussissa :--D

Petri Nygård - Selvä päivä
Ehhhhh... miten tän nyt sanois, en kestä Nygårdii. Se on vaan asennevamma, vähän niinku  Cheekki et ku joku on mun makuun liian överi hypetettyy niin kiinnostus menee siinä sitten. Mutta täst biisist ei vaan voi olla tykkäämättä! Liian loistavat sanat, Nygård on esim. nero vaik ainaki osa noist sanonnoista onki vissii aika vanhoi juttui, mut eipä oo kukaa hoksannu yhdistää kaikkia niitä samaan biisiin :--D Selvästi hyvä päivä, hyvästi selvä päivä, joo-o!

Matti - Keho
Sanat, sanat, sanat. Niin, oonko jo kertonu et tykkään erityisen paljon biiseistä jossa on mielenkiintoset sanat? :D "Salin jälkeen vedän kamaa niin et oon koomassa, yhtä kovas kunnossa ku Salkkareiden Joonatan". Täs vaihees nää perustelut alkaa mennä jo aika ykstoikkosiks, mut joo, tääkin on tarttuva biisi :D

 Kasper Vaikutus - 1 mies
Bongasin naamakirjast tän yks päivä ja hyvält saundaa! Flowboysfamista innostuin joskus '08 ku oli 90s Show Kaapelitehtaalla, mut hyvält kuulostaa tällee soolonaki :D

T.I. - That's All She Wrote ft. Eminem
Melko tyhjänpäiväset sanat ja biittikään ei ehkä oo se kaikkien aikojen tarttuvin, mut tykkään kertsistä ku se ei oo ihan puhdast räppäämist, vaan pikkusen menee jopa laulamiseks :D Ja Eminem nyt ei koskaan petä odotuksia! 

The Pierces - Secret
Tääkin löyty GG:n kautta, siin jaksossa oli jotkut tanssijaiset tms :D 

 Plumb - Cut
Koskettavaa että käytän tätä sanavalintaa, mutta täytyy sanoa että tää biisi on koskettava. Angstipäivien soittolistalla tää tulee hyvänä kakkosena Snow Patrolin jälkee! Sanat kertoo kai jostai viiltelyst, mut ihan sama, Plumb on loistava :)

Michael Jackson & Akon - Hold My Hand
En ikin oo ollu mikää MJ -fani sillee, lukuunottamatta Smoot Criminalia joka on hiton hieno kappale, mutta tää tästä tykkään paljon. Akonilla riittää ääntä ja biitti on sopivan hempee, mikäs siin sitte :D 

 Pitbull ft. T-Pain - Hey Baby (Drop It To The Floor)
Aivoton klubibiisi vol. 34597 enkä mielelläni mainosta et tykkään tämmösestki :D Iskevä on, vaikka luulenkin että kyllästyn tähän erittäin nopeasti, niinku kaikkiin biiseihin missä on Pitbull... mulle ko. artisti edustaa just sellast kertakäyttömusaa parhaimmillaan/pahimmillaan. Joskus yläasteel kyl kuuntelin Fuegoo, Tomaa ja Go Girlii ku olin muutenki niin wnb-gängstä, mut nyt en vaan kykene enää lämpeemään Pitbullin äänelle. Vähän niinku Lil Jon, en kestä :--D

 Henok Achido - High On Life (When The Drugs Don't Work)
Jos en joskus olis törmännyt Sophia Somajon musaan niin tuskin tietäsin Henokistakaan mitään! Pusher on mahtava duetto SS:ltä ja Achidolta ("I am the ultimate high, I am the rush you've been waiting for your whole life, oh baby, yeah yeah yeah"), ja soolonakin tää mies saa kyllä biisin kuin biisin toimimaan! :> Toistan itteäni n. miljoonatta kertaa, mut tää on tarttuva.

Spekti - Mogausmehuu ft. Tasis
Spektilt sais kyl tulla plattaa ulos ja vähän äkkii, tää meinaan nostaa odotukset aika korkeelle :--D

Weezer - Undone The Sweater  Song
Mä en ikinäkoskaan oo laulanu karaokea - tai oon joskus yläasteen alus sillai läpällä et väänneltiin esim. Lumi teki enkelin eteiseen - biisistä aika mielenkiintosia pilaversioita :--D Jonain päivänä haluun kuitenkin vetää tän karaokessa sillee kaverin kaa! Eli joskus kolmenkymmenen vuoden päästä ehkä, jos silloinkaan oon tarpeeks rohkee ja valmis häpäisemään itteni kaameen mul-on-vähän-niinku-tupakka-yskä-vaikken-ees-polta -ääneni kera :D Karaokeversiona mä tähän ekaa kertaa törmäsinkin juutuubissa, vaikutti niin siistilt! Ja miten tunteel ton voiskaan vetää "and I DIE if you want to destroy my sweater..."

50 Cent & Jeremih - Down On Me
50 oli kova sana useita vuosia sitten, mutta tät biisii on vaan pakko arvostaa, varsinkin sitä versiota missä se joku Keenan hengailee kans :--D 

 Ruudolf - Voisitsä rakastaa asfalttisoturii
Ruudolfiin on ehkä hyvä lopettaa tää ylipitkäks venyny lista :D Symppikset sanat, biitti on aika perus huttuu joka ei mieleen jää, mut Rudin verseet korjaa sen puutteen loistavasti. 

Listalle olis päässy vielä esim. Discolta pari biisiä, mutta niitä ei tietenkää löytyny youtubesta. Myös  Alice Cooperin Bed Of Nails on varmaan yks viidestä eniten kuunnelluista biiseistä, mutta vaan tämmöin nolo kurreversio löytyy. :D

Löytyyks yhtään samoja lemppareita? Mitkä biisit teillä on kovassa kulutuksessa täl hetkellä? Biisivinkkei otetaan avosylin vastaan! :P

TRANSLATION: Some of my favourite songs atm!

4 kommenttia:

 1. Voin jo heti aluks sanoo että tost listast löytyy tosi paljon sellasia mitä kuuntelen :D yli puolet mistä diggailen ihan älyttömästi, eikä varmaankaan mikään ihme :D Nyt kuitenki iskee toi Tuomo & TK - Jää jää beibi :) Aeevan mahtava! Kannattaa muuten kuunnella pitbullilta - international love ft. claude kelly <- jos tommonen musa iskee! :)

  VastaaPoista
 2. Juicy,
  Haha no hyvä et jollai iskee noi biisit :D Toi oli kyl aika hyvä biisi itseasias toi International Love! Piti kuunnella useemmanki kerran :D

  VastaaPoista
 3. no kuten jo varmaa arvaat ni mul ei oo mitää mitä noist sun biiseist kuuntelisin...mut eipä mitiä hätiä...kyl lisään omaa musaa sivulleni jossai vaihees:))

  VastaaPoista
 4. Anna,
  Hehe jee :D

  VastaaPoista