To keep or not to keep?

Nyt sitten vihdoinkin päästään asiaan, eli H&M:n ja Lanvinin kollaboraation tuloksena syntyneisiin vaatteisiin.. joita mäkin innostuin tilaamaan sinä vaiheessa kun hinnoista lähti puolet pois :D Suunnittelija Alber Elbaz on sanonut mallistosta näin: " It wasn't a project about a dress for less. I think that I loved the idea that H&M was going to luxury, rather than Lanvin is going to public. I thought it was a smart concept so I say 'I do'  ". 

Here we go, tässäpäs niitä nyt olis! 

IMG_1958
Pinkki mekko lähtee palautukseen. Tilasin sen huvikseni kokeiltavaksi, sillä joissakin blogeissa näkemissäni kuvissa väri on näyttänyt ihanan neonpinkiltä, kun taas virallisissa tuotekuvissa ällön vaalealta, sellaselta berliininmunkkikuorrutteelta you know :D No, livenä tää ei ollut kumpaakaan, ainakaan mun silmään. Väri oli sellanen mitäänsanomaton, tylsä, perus. Kaveri myös sanoi tätä lapsen mekoksi :D Täytyy kyllä myöntää että vähän sellaset vibat ehkä tuli joo, röyhelöiden ja pinkin värin kanssa saa kyllä olla aika varovainen.

IMG_1966
Seeprakuosinen trenssi oli ihaaaan tyhmä! Ensinnäkin, kangas on niin ohutta, että rohkenen epäillä syvästi ton tuulenpitävyyttä -saati sitten sitä, miten tollasen kävisi sateessa... :D Malli oli kanssa jotenkin outo, tosi säkkimäinen ja taskuja tossa ei ollut ollenkaan, eikä edes nappeja. Eli pelkästään tolla vyöllä suljetaan. Lisäksi toi seeprakuosi ei paljoa erottunut tummasta pohjaväristä, täysin muokkaamattomassa kuvassa toi takki näytti kokonaan mustalta :D

IMG_1948
Sitten tällainen punainen silkki-ihanuus! Harkitsin jo hetken aikaa tän pitämistä, mutta... ei tää ehkä sittenkään oo ihan mun juttu.  Mua häiritsee toi ruusuke tossa ylhäällä, ja se, että takana oleva vetoketju on niin "erottuva". Siinä on beiget reunat nimittäin, näyttää aika tyhmältä :D Jotenkin syö tosi paljon sitä juhlavuutta!  Mekon kirkas punainen väri on kyllä täydellisyyttä hipova, mutta toisaalta, mulla on yks punanen rusettimekko niin se saa kyllä riittää.

IMG_1954
Tää kaulakorujuttu olis vaan ollut niin ihanannäköinen :) Ja tästä lähtee sellainen lievästi sanottuna houkuttelevan kuulonen kilinä/helinä! Se mun pään tais aluksi sekoittaakin kun mietin että pidänkö vai enkö pidä, hahhhah :D En tiiä oonko jotenkin outo, mutta kun esim. kaupassa katselee koruja, niin jostain syystä se edistää ostopäätöksen tekoa jos korusta lähtee semmonen kiva ääni kun sitä hypistelee :D Jep kuulostaa aika friikiltä! 

Mutta sitten... se mekko jonka pitämistä nyt on tullut jo päivä pähkäiltyä. 

IMG_1962
Samaa mallia kuin ekan kuvan pinkki mekko, mutta pronssin värisenä. Tästä ei tuu niitä ei kaivattuja vauvanvaate-viboja, kun isoja röyhelöitä on kompensoimassa tumma väri. En vaan yhtään tiedä mitä tekisin tän kanssa; pitääkkö vai eikö pitää! Ainoa huono puoli on hinta. Eihän tää enää sitä pöyristyttävää norm. hintaa 150€ maksa, vaan -50% alennuksen + alennuskoodin ansiosta about 63€ joka on silti edelleen mun mielestä vähän liikaa. Nyt pitää vaan päättää onko se liian liikaa vai sen verran liikaa että raaskii silti sortua :D Pitämistä puoltaa se, ettei mulla oo koskaan ikinä never ever ollut mitään pronssinväristä, vaikka oon jo pitkään halunnut jotain sen sävyistä kaappiini! Ja onhan toi vaan upea ilmestys, etenkin toi kaula-aukon röyhelö. Ja miten kivalta pronssi näyttää sellasten hiukan punertavien blondien hiusten kanssa (mulla siis tosiaan on nyt tukka menossa vaaleempaan suuntaan, pikku hiljaa pari sävyastetta kerrallaan:D)... oh gosh. Mihinkään virallisiin juhliin tää ei ainakaan mun mielestä missään nimessä oikein sopisi, mutta bilemekoksi baariin ja tietysti kesäkäyttöön passaisi oikein mainiosti.

IMG_1961
Toi on vaan niin ihana! 

Mitäs sanotte pronssiröyhelöhärpäkemekosta? Khyll maar vai ei hemmetissä? :D Itse luonnollisesti lopullisen päätöksen teen mekon suhteen, mutta haluisin kuulla muitakin näkökantoja kuin omat mietteeni:D

TRANSLATION: Lanvin for H&M, part 2. Pink ruffle dress isn't my thing at all, the colour is so bland - it's not shock/neon pink as I was hoped. Dress also gives me a bit childish vibes :D Next thing, the zebra trench coat. Fabric isn't good at all and pattern doesn't stand out from the base colour so I'm not going to keep it. Red dress with "necklace" is nice and cool and stylish etc but after all, it's not my style and nude colour of the zipper behind disrupts me very much. It kinda kills the festive impression :( But!! Something good also! I'm in LOVE with bronze ruffel dress, as you can see it's the same than pink dress in first picture but in different colour. It would be perfect for parties and summer, but still.. I don't know should I keep it or not, what do you say? Normal price was 150€ but after sales and some discount code, it would cost "only" 63€ for me. I'm not sure if it's still too much or should I just go for it and keep it :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti