Don't tell me about your fame and your treasures by their names

Iltoja! 

Onneks onki jo perjantai, ja huomenna aamupäivällä ois kauan ja hartaasti odotettu parturiaika jeii! Olin pitkään sitä mieltä, että tottakai otan taas värinpoiston ja värjäyksen että saisin tukan suurin piirtein yhtä vaaleeksi kuin oma hiustenvärini oikeesti on. Sillee ettei tyvikasvu enää olis kauheen iso ongelma, eikä tartteis jatkuvasti värjäillä... mutta no, päätinki tänään että otan ihan vaan vaaleita raitoja. En uskalla ottaa värinpoistoa, koska silloin taatusti joutuisi taas leikkailemaan purkaksi mennyttä tukkaa reilulla saksikäden liikkeellä, ja sitä en todellakaan haluu. Mun tukka kasvaa himohitaasti (tosin toivottavasti ongelmaan olis nyt löytynyt ainakin jonkinmoinen ratkaisu, siitä lisää myöhemmin :P), joten en varmasti aio palata siihen samaan pisteeseen ku mihin viime värinpoisto + värjäys -operaatio johti: tukasta 10-15 cm pois. Sen sijaan pidän kynsin ja hampain kiinni näistä muutamasta sentistä joiden verran oon saanu tukkaa maaliskuun jälkeen kasvatettua, ja tosiaan tyydyn siihen raidoitukseen.


Tässä muutamat tänää otetut fotot. Innostuin kuvailee turhia asioita : D

voooog_effected
Ostin pitkäst aikaa venäläisen Voguen ja voi että, taas on sivut pullollaan inspiraatiota ja ihania vaatteita... ääääääää!

lpåpå_effected
kpp_effected
Herkkulautanen :D Paprikaa ja porkkanaa dipattavaksi, sekä leipäjuustoa (jota kutsuin pienenä aina narskujuustoksi, hah)

kbni0_effected
ijhi99_effectedlulunkj_effected
biii_effected
Noi biisit on viime päivinä soineet aikamoisella repeatilla :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti