Kesäkuun (eniten) himoitut

Eipä oo taas kuukausiin tullu tehtyä näitä suhteellisen randomeista asioista koostuvia himotuslistoja, mutta nytpä tylsyyspäissäni päätin väsätä moisen - ja tällä kertaa kollaaseja tulikin sitten aika määrä... :-D Tarkoitus oli rajata himoitut jutut esim. kymmeneen, mutta mä sit kuitenkin vähän innostuin. Hups.

bleiserit
Ehdottomasti eniten mua täl hetkellä kiinnostaa Zaran värikäs kipparikalle-henkinen bleiserikaksikko - etenkin toi pinkki, oijoijoi! Aivan upea ilmestys. Täytyy yrittää säästää rahaa, että sais seuraaval Helsingin reissul poimittua viimeinkin ton omaan kaappiin. Pinkki on sikäli riskaapeli väri, että (ainakin mun mielestä) se vaatii aikamoisen rusketuksen kaveriksensa. Myös blondit hiukset voi olla haastavaa yhdistää tollaseen barbie-väriin ilman tiedät-kyllä-kuka -viboja, mutta toisaalta eipä musta mitään platinablondia ookkaan tulossa, vaan enemmän oon aatellu sellasta mansikkablondia, tai jopa sellasta jännää vaaleaa harmaanruskeeta.. en osaa selittää, mutta ei nyt kuitenkaan mitään 70-vuotiaan hopeanharmaita hiuksia oo suunnitteilla. :D

Desktop30
Täs on kyllä nyt niin laidasta laitaan tavaraa, että nimetään nyt vaikka viisi eniten ihanaa asiaa: Furlan neonkeltainen laukku, Miu Miun omppukorvikset, Gosh meikinpohjustusvoide, kirjoja kesälukemiseksi,  uudet kuulokkeet. Lol nolosti jääny toi kuulokkeiden pallero ilman tekstiä, sorry guys :D

blacj
Sitten vähän synkempiä säveliä. Huomasin just pari päivää sitten, että perhana, mulla ei oo ehjiä mustia ballerinoja! Ja mähän aloitan ballerinoissa kulkemisen joka vuosi viimeistään huhtikuun loppupuolella, ja käytän kyseisenlaisia kenkiä vielä pitkälle syksyyn asti. Jopa niin pitkälle, että ekat lumihiutaleet putoilee maahan.. :D Tory Burchin nahkaiset ballerinat olisivat loistava perus elementti kenkäkaappiin, harmi vaan että en taida uskaltaa tilata ulkomailta kenkiä kokeilematta. Ei näitä Suomestakaan taida saada?

Weekdayn hame olis 70 euron hintaa lukuunottamatta aika täydellinen maksihame - jos jollain on näköhavaintoja vastaavasta, huokeammalla hintalapulla varustetusta hamosesta, niin eikun kommenttiboksi laulamaan!

Rock'n Bluen nahkatakki mua harmittaa edelleen, että se minkä Nellyltä sain pari kuukautta sitten napattua, oli vähäsen liian pientä kokoa. Ja isompaa ei oo ainakaan vielä näkynyt, nyyh :( Ihan täydellinen nahkatakki - pehmeää, ohutta nahkaa, ja tosta waterfall-mallista ei varmaan tarvi mitään sanoa... r-a-k-k-a-u-t-t-a. Jos vaan saisin tän Rock'n Blue upeuden hyppysiini, en ostais uutta nahkatakkia ennen ku takki olis niiiiin kulunut, ettei sitä kehtaisi käyttää. Ja silloinkin yrittäisin varmasti etsiä samanlaisen takin ebaysta tai jostain :D

x
Rannetatuointi toivon mukaan tulee täs kesän aikana hankittua, kunhan vaan malttaisin säästää ja löytyis jostain tasokkaasta liikkeestä joku peruutusaika tms. 

Kunnon rusketus olis samoin haaveissa täksi kesäksi - kyllä mä aika hyvin rusketun ulkonakin, mutten jaksa hirveesti auringossa löhöillä ja muutenki tuntuu et se ruskettuminen rajoittuu ekoihin aurinkoisiin päiviin, ja sen jälkee ei tartu enää väriä nimeksikään. Itseruskettavat taas ei vaan toimi tän atooppisen ihon kanssa.. :D Siispä oon aatellu uskaltautua solariumii tässä joskus lähiaikoina. En aio ottaa tavaks, mut ois nyt ees kesällä olla kunnol päivettynyt.

Koira - tarkemmin sanottuna Pomeranian - on äärimmäisen utopistinen haave tällä hetkellä, etenkin kun ja jos saan ottaa sen yhen karvapallerokissanpennun (kiva sana). Iskä kyllä on vuosia haaveillu koirasta, mut meidän käsitys unelmapiskistä on vähän erilainen - mä haluun sellasen taskuraketin, ja iskän ihannekoira on sellain iso vahtikoira. Ehkä mä oon kykenevä ottamaan pompsun sitten joskus, kun on se oma kämppä ja työ :)

Ja oon täs jo kauan himoinnut mansikoita!! Me kasvatetaa tos pihas ite mansikkamme, ja niit oli viime kesän jäljiltä hirveet määrät pakastimissa, mut talven mittaan ne tais kaikki tulla syötyä.. :-D Helsingis teki miel ostaa torilta litra mansikkeja, mut unohtu kuitenki.

citroeen_c3_vti_120_exclusive_bva_large_20585
Mä en nykyään enää tiedä, että mitä tekisin tän autoasian kanssa: pitäiskö se juupelin kortti hankkia "varalta" taskuun, vai jatkaisinko samaa, useita vuosia kestänyttä periaatevammailua, että autot saastuttaa, kyl mä pääsen bussilla/pyörällä/kävellen! Lisäksi mua kauhistuttaa suuresti autoilusta aiheutuvat kulut - bensat, vakuutukset, huolto/korjaus, katsastus, mitä kaikkee niit nyt on :D Sellasil summil tekis vaik paritkin ulkomaanmatkat vuodessa! Toisaalta taas, oisha se perkeleen hienoa päästä rattiin... :D Oon yli puol vuotta ollu sitä mieltä, että ainoo auto mikä mulle kelpais jos ois "pakko" joku auto ottaa, niin se olis vaaleensininen Citroën C3 VTi 120 Exclusive. Ihan täysin vaan ton äärettömän söpön värin ja ulkomuodon takia, ominaisuuksista en tiedä hittookaan :D Noh, kumminki todellisuudessa ajelisin saletisti jollai 1990-luvun peltipurkilla.. hyh. Mut tää sitikka on aika ihana, aina saa haaveilla! :P

2 kommenttia:

  1. Anonyymi5/6/11 15:51

    ihana postaus ja ihana nainen :) sulla on paras blogi!

    ps. millä kameralla kuvaat?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi5/6/11 16:49

    Anonyymi,
    Hahaaa no voi kiitos kovasti, en tiedä miten päin pitäs täs olla ku tollai kehutaa :--D Canonin 500D:llä kuvailen!

    VastaaPoista