Gina Tricot uutuudet & H&M:n syksyn tarjonta

Kattelin pitkäst aikaa GT:n nettikaupan valikoimaa. Hassua, että tutkailen Ginan vaatteita, laukkuja ja asusteita huomattavasti mieluummin netistä kuin että menisin (lyhyestä välimatkasta  huolimatta) "paikan päälle" lumppuja hypistelemään.. :D Noh, kaikenlaista kivaa joka tapauksessa näyttää tällä hetkellä löytyän sieltä geeteestä, tässä jotain mihin iskin silmäni:

geeteet
Tällaisiin hameisiin menin sitte retkahtamaan, ja mun on ehkä ihan pakko raahata itteni joskus lähiaikoina sinne liikkeeseen hakemaan tommoin mustana... vaikka toisaalta, myös tosta vaaleenruskeesta (mikä tommosen sävyn hienonostuneempi nimi nyt olikaa? :D) tykkäisin myös. Mutta koska oon niin saakelin väritön nykyään, niin varmaan tohon mustaan päädyn.

gttt
Tässä kollaasissa puolestaan tykkään eniten noista mustista jutuista (yllätys yllätys): vyöstä, hapsuliivistä sekä tosta rusettirintaneulasta.

Sitten hypätään sulavasti Gina Tricotista H&M:ään, kun en jaksa tehdä näistä kahta erillistä postausta :D H&M:n syksyllä kauppoihin ilmestyviä vaatteita on vilahtanut jo pariinkin otteeseen eri sivustoilla netissä, ja päätinpä mäkin ottaa syyniin omia lemppareitani. On muuten varsinaisia "lemppareita" kun varmaan mitään näistä en ostaisi oikeasti, vaikka jollain tasolla tykkäänkin :D Ainoastaan vikan kollaasin oikeanpuoleinen takki iskee ja kovaa. Jos tollain osoittautuu kivaksi, voisin heittää viime vuonna ostetun gt:n vihreän parkatakin menemään. Toi on miljoonasti kivempi meinaa, ainakin kuvassa!

hm-vär

hm-musta

hm-taki

3 kommenttia:

 1. mistä noi hm:n syksyn jutut näkee? rakastuin toho karvaliivii ja shop onlinessa ei ainakaa noita juttuja näy..autatko siis ja kerrot mistä noi näkee? :D♥ kiitoooooos

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  Ainakin Nitcolicious -blogissa oli muistaakseni aika paljon kuvia syksyn H&M mallistosta! Sieltä taisin noi kuvatkin napata :) Shop onlinessa ei taida vielä olla mitäään

  VastaaPoista
 3. Ohoh, siis NITROLICIOUS :D

  VastaaPoista