Miu Miu

Ahkera työntekijä täällä morjestapäivää.Viel ois vajaa puol tuntia huhkimista ja sit pääsee vihdoinkin kotiin, jee :P Kivaahan tääl harjottelussa on ainakin tähän asti toki ollu, mut tänää mul on särkeny päätä jonku verran, eikä toi kuumuus ainakaan auta asiaan. :( Nyt pidän luovaa taukoa noista kaikenlaisista taulukoista ja ihailin netistä Miu Miun nettikaupan valikoimaa - käsittääkseni Miu Miulla ei ainakaan kovin kauaa oo ollu tota omaa e-storea? Ah mitä koruja ja laukkuja. Haluan.

nimetön
Okei, no tää ei oo kyl Miu Miun nettikaupasta, vaan My Theresa.comista... heti kun näin tän, mul tuli kaaaaaauhea himo saada syksyksi jotain tummanpunaista! Myös jotain ruskeen väristä olis kiva syksyksi keksiä esim. paidan tai mekon muodossa - nyt kun ei oo aikeita enää palata kaamosbrunetiksi, vaan aion pysyä blondina, niin ei tunnu se ruskea väri vaatteissa niin hassulta enää:D

nimetönnn
nimetönn
Miu Miun omppukorviksia oon ihaillu jo alkuvuodesta asti, mut niit on enää e-storessa sinisinä jäljellä, buu. Mut ei noi sydämetkään mun mielest oo ollenkaan pahat - ainoo paha niis on 120€ hinta! Pleksimuovista en kyl ihan niin suuria summia alkais maksaa :p Mut jos ne tulee alennukseen.... mmmmm!

5AJG80_2AHT_F0002-1
Näin hienoa pantaa en oo aikoihin nähny! 
Nyt jatkuu ahkera työskentely. Ciaoooo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti