Liian korkeella huojumista

Heijjjei!

Tänää oli eka työharjottelupäivä (pääsin siis yhteen kynttiläpajaan), ja oli kyl ihan kivaa jopa! Saan tehä aika monipuolisesti/vaihtelevasti kaikennäköst hommaa - pääasias mun kuuluu toki istua toimiston puolella, mutta saan myös osallistua kynttilöiden tekoon, ja välil mut laitetaa asioimaan postiin, kauppaan jne :) Kivat työkaverit ja mun makuun sopivan pieni liike - musta ei vaan enää olis mihinkään supermarkettityöhön..

Hain duunin jälkeen postista Nelly -paketin, josta paljastui leopardiwedget, joihin olin kohdistanut aikamoiset odotukset.. no, palautukseen lähtee liian korkean koron vuoksi :(( Itken punaviiniä yhyy. Kengät mahtu mainiosti jalkaan, mutta käveleminen oli hankalaa, vaikka kengissä on kiilakorot. Mä tosin en muutenkaan oo mikään maailman taitavin korkkareillä kävelijä - sellain 6-8cm on yleensä mulle se parhain vaihtoehto.. :D Näääääh! Leopardikenkien etsinnät jatkuu siis yhä edelleen. En ookkaan ku viime kesästä asti himoinnu sellasia.. :D Harmittaataataataa kamalasti, nää Leopoldit ois ollu niin kivat! Jos joku haluaa lisäpituutta sellaset 15cm, hallitsee korkkareilla kävelyn vaikka unissansa ja haluaa jalkojensa näyttävän typistetyiltä miniminimini-kokoisilta, en voi ku suositella näitä popoja!

kengg_effected
kreee_effected
kkkk_effected
kee_effected
kennn_effected

Onneks paketissa oli myös yks sellanen juttu, jonka aion pitää: punanen iiiiiiso pääkallohuivi! Alessa makso jotai 3,5 euroo ja oon rakastunut! Kesällä oon maailman huonoin pitää minkäälaisia kankaan kaitaleita kaulan ympärillä, mutta syksyllä varmasti pääsee kovahkoon käyttöön =)

lolj_effected
huivi_effected

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti