Marc by Marc Jacobs Headphones

marc3_effected
Tänään tuli postitse mun viimeisin ebay-ostos: Marc by Marc Jacobs kuulokkeet, joita oon jo yli puol vuotta hingunnut. Ja nyt sain ne täysin uusina omakseni n. neljälläkympillä, mikä on suunnilleen puolet vaikkapa net-a-porterin hinnasta. Mut täytyy kyllä sanoa, että oon pettynyt ostokseeni. Kuulokkeet on tottakai tosi hienon näköiset, mutta aloitetaan nyt kritisointi vaikka siitä, että piuha on niin ohuen ohut ja vaikuttaa siltä että ens kuussa se on jo poikki jostain kohtaa. Mmmh kiva. 

Äänentoisto on ihan omaa luokkaansa.. huonoudessa. Vertaisin näitä Skullcandyihin tai joihinkin marketista 10-20€:lla ostettuihin perus kuulokkeisiin jotka riittää ehkä semmoselle perus kuuntelijalle. Mut mulle ei :<< Oon pari vuotta käyttänyt Wescin Oboe-mallisia kuulokkeita, ja niissä basso potkii just niinku pitääkin, eikä musiikin kuuntelua häiritse esim. liikenteen äänet tai tuulen vinkuminen. Mut nää.. tiätteks ku pentuna piti aina ostaa kioskilta tms sellai idioottimainen taskuradio kuulokkeineen päivineen (kesti ehkä viikon ja sit tietty piti ostaa 100 000 000 kertaa uus radio ku se oli niiiiin siisti..)? No näis MBMJ-kuulokkeissa äänen laatu on kutakuinkin samaa tasoa ku niis halpis nappikuulokkeis :D Emmä tiiä onks vika mussa vai kuulokkeissa, mut aion kyllä ehdottomasti ostaa uudet mahd. pian, kuha nyt löytys pinkit/turkoosit/harmaat Oboet halvalla jostain. Pidän nää MBMJ:t vaikka varakuulokkeina tai jotai.

En suosittele näitä kellekkään! Ostakaa Wescit niin tiiätte mitkä on kunnon kuulokkeet =)

marc4_effected
mqrc2_effected
marc1_effected

TRANSLATION: My latest ebay finding: Marc by Marc Jacobs headphones. I paid for these about 40€ as brand new in box. MBMJ headphones are like coolest ever, but... I really can't recommend buying these! Bass isn't kicking at all and you can hear all the random noise like traffic, wind... everything when  you're trying to focus on your favourite song, dammit! Before buying these beauties, I used Wesc Oboe headphones for years and really loved them. So, the next thing I need to find, is Ooe headphones in pink/gold colour! I think ebay can help me easilly with this :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti