Muutoksia blogissa

Heipparallaa!

Ensiksikin - ei, toi headeri ei todellakaan ole jäämässä tohon :--D 

Oon päättänyt vaihtaa blogin nimeä. Puol vuotta meni freeseissä kickseissä, mut nytte kyllästyttää ja viimenen niitti oli se, kun eräässä viestissä varovasti vihjailtiin, että etenkin ulkomailla toi light-skinned voidaan tulkita jotenki rasistisena heittona. Ja mähää en mikää hemmetin rasisti oo, joten nimi menköön vaihtoon ettei vahingossakaan tuu väärinkäsityksiä. Kuten jotkut harvat ehkä muistavat/tietävät, blogin nimi Light-skinned Chicks In Fresh Kicks tulee G-Eazyn biisistä Fresh, joka on yhä edelleen näin vuosienkin jälkeen älyttömän hieno kipale ja se kannattaa kuunnella jos räppi/hoppi iskee. Mut miten tää räppi/hoppi näkyy mun tyylissä nykyään? Ei yhtään mitenkään. Mulla ei oo mitää freessejä kiksejä, joten miks blogin nimikään antaisi vääriä mielikuvia/oletuksia/odotuksia lukijoille - en nyt puhu asukuvista, joita täällä ei oikeestaan ikinäkoskaan oo pahemmin ollut, vaan ostosten esittelystä ja uutuuskuolailuista jne... mä en shoppaa Niken popoja ja Rocawearin farkkuja, vaan harrastan ihan tavallisia massavaateketjuja ja haaveilen Louis Vuittoneista ja Pucceista niiden XXXL-huppareiden sijasta! Mä vaan kuuntelen tarkkaan suodatettua räbää ja siinä se. :) Hyi kamala miten karseen sekavaa selitystä. Antakaa anteeks.

Sitten se ongelma, eli tää jatkuva kyllästymiskierre. Muutamat teistä tietääkin, että mulla on aiemminkin ollut blogeja... kyllä, blogeja ihan monikossa siis. Kaikkiin oon kyllästynyt ja alottanut uuden. Nyt en aio tehdä sitä virhettä, sillä oon ihan semi tyytyväinen muuten tähän blogiin - joten ainoastaan nimi ja osoite lähtee pikapuoliin vaihtoon. Mulla on muutama tuhat ideaa ja te ehkä joudutte auttamaan mua huomenna nimen päättämisessä. Oon nyt illalla tehnyt kymmeniä bännereitä eri nimillä, ja teidän tehtävä tulee olemaan se, että autatte mua valitsemaan sen hemmetin uuden nimen :-D Osa nimistä on toisaalta tylsiä, mutta toisaalta semmosia mihin ei ihan heti kyllästyis tai niitä ei tarvis vaihtaa uusien tyylioikkujen tms takia (esim. oma nimi, joka on toisaalt aika heeeemmetin massamainen tapa nimetä blogi...), mut sitte taas osa on ehkä vähän liian.. liian jotain. Liikaa yrityst tai jotai sinne päi, emmä tiiä itekkää mitä nyt haen takaa. Ehkä meen suosiolla nyt nukkumaan, ja huomenna isken parit nimiehdokkaat ja bännerit tänne ja pistän äänestyksen pystyyn! :)

PS: Luvassa mahdollisesti tässä lähiaikoina jonkinlaista arvontaa! Että pysykää beibet linjoilla älkääkä säikkykö tota väliaikaista upeeta otsikkoa. 

PPS: Tuskailin kaverille blogin nimen valinnan vaikeutta, ja sen ensimmäinen ehdotus oli Remun railakas blogi (se kutsuu mua remuks, jeijjee...). Seuraava idea oli tää Täysillä päin ja paareilla pois :--D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti