Käsikynkässä aika ja avaruus, tää universumin unettomuus, kuudes ulottuvuus, paljo kuussa on kello ku tääl on kello kuus?

uuii_effected
Mulla hiustenkasvu tuntuu väillä olevan niin pysähdyksissä kuin olla ja voi. Maaliskuisen parturireissun jälkeen iski epätoivo, kun tukkaa joutui vaalentamisen jälkeen lyhentelemään reippaasti ja sen jälkeen tukka ylti ehkä just olkapäille asti. Ei ollu ihan mun mieleen se pituus, eikä nyt vielä kuukausienkaan jälkeen, oo kauheasti fleda kasvanut. Muutamia senttejä korkeintaan. No, ilo oli valtava kun sain tossa reilu viikko takaperin Cutrin Bio+ Energen -sarjan shampoon ja seerumin kokeiltavaksi. Ekaa kertaa törmäsin kyseisiin hiusmömmöihin Cavan blogisssa (jossa jopa kommenttiboksi oli täynnä lähinnä pelkkiä kehuja ko. tuotteista), ja voi että, innolla odotan puteleiden tyhjenemistä! Oon vasta muutaman kerran käyttänyt shampoota + hiuksiin jätettävää seerumia, mutta lupaan raportoida tuloksista jonkin aikaa tuotteita käytettyäni :D Ainakin seerumi vaikuttaisi tehoavan, kun levittämisen jälkeen tuntuu että päänahkaan tulee  hieman "lisää elämää" - hahaha en mitää tylsempää keksinyt.. Mutta siis sellain lämmin, kihelmöivä tunne, u know :-D Cutrinia löytyy ainakin Hairstoresta ja Sokokselta, jos jotain muutakin kiinnostaa.

kjvh_effected

fsut_effected

dsbr_effected
 Energen -sarjan shampoo, hoitis ja seerumi on siis tarkoitettu lähinnä naisten hiustenlähtöön, hiusten vahvistamiseen jne, mutta ilmeisesti moni käyttää myös hiustenkasvatusoperaation aikana. En nyt uskalla mitään hirveen utopistisia toiveita hiusten äkilliseen kasvamiseen liittyen ala kehittelemään, mutta toivottavasti nyt vähän rivakammin alkais letti kasvaa! Multa myös tarttuu aikamoiset tukkatukot harjaan kun tätä reuhkaa alan selvittelemään, joten ei mua nyt varsinaisesti haittais jos tää tosiaan sitä hiustenlähtöäkin vähän hillitsisi :-D Tosin uskoisin, ettei multa nyt kuitenkaan mitään iiiihan mahdottoman sairaalloisia määriä sitä hiusta irtoa, näyttää vaan aika suurelta määrältä kun on niin raivostuttavan paksu tukka.

lö_effected
Lupaan tulla sitten myöhemmin (ehkä kuukauden tai parin päästä) kertomaan kokemuksista ja että mitä hiustenkasvuongelmalle kuuluu! :> Todennäkösesti ostan lisääkin vähintäänkin tota seerumia, koska en usko että ihan hirveen pitkäks aikaa riittää noi suht pienet pullot. Eikä yhden pullon jälkeen kehtaa alkaa tuomitsemaan - paitsi tietenkin jos jo yksi pullo saa aikaan silmällä havaittavia muutoksia kuontalossa :P

3 kommenttia:

 1. OH this product looks AMAZING! I want to use the shampoo!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä, toivottavasti myös sitten kuukauden tai kahden päästä kans näyttää hyvältä. Täällä odotellaan infoa =)

  VastaaPoista
 3. Lola,
  :)

  Elli,
  Jep infoa ehdottomasti tulossa lähitulevaisuudessa! :)

  VastaaPoista