Newz

Tänään kävin hakemassa postista iiiison H&M-paketin. Puolet lähtee palautuksena takasin, mutta seuraavanlaiset jutut ajattelin pitää:

aa11_effected
Nude clutch hapsukoristeella maksoi n. 10e alekoodin ansiosta.

a12_effected
Lanvin -malliston korvakorut naputtelin tilaukseen jo viime vuonna (!!!), heti joulun jälkeen kun alennukset alkoivat. Yli puol vuotta siinä meni, että sain nämä viimein käsiini - toisin kävi niin ikään puol vuotta sitten tilatuille punaisille ballerinoille, jotka oli loppuunmyyty buu... noh mutta. Ihastuin kovasti näihin suht painaviin clip on -korviksiin, ja rohkenen olettaa että näitä tulen käyttämään paaaaaljon.

a9_effected
Ohuet aitonahkaiset vyöt kustansi alennuksessa vaan vitosen kipaleelta, joten tilasin sitten sekä mustana että konjakkisena. Mun on jo pitkään pitänyt hankkia muutama nahkavyö kaappiin, mutta ostoaikeet on monesti kaatuneet hopean väriseen solkeen, joka vöissä aina lähes poikkeuksetta tuntuu olevan.. onneksi sitten bongasin Hennesin nettikaupasta nämä kultasolkiset tapaukset! 

a2_effected
Banaanimekko oli alessa puoleen hintaan, jes. Mua vähän harmitti, kun alkukesästä jätin ostamatta tän liikkeestä, ja sitten kun meinasin mennäkin hakemaan niin oli jo loppuunmyyty. Nyt sain tänkin ja viel halvalla :)

a8_effected
Lisää vöitä! Guccin kultainen narubambutupsumikäliellä varustettu vyö on kaikinpuolin saavuttamattomissa meikäläiselle, mutta kyllä H&M:n guccihenkiset vyöt kelpaavat loistavasti korvaajiksi :) Pronssisena ja konjakkisena piti tilata, kun en osannut päättää värien väliltä. 

a4_effected
Leopardimaksimekko maksoi vaan vajaat kuusi euroa alessa! Tykkään niin kovasti! Taidan laittaa tän päälle huomenna ku nään yht kaveria..

a7_effected
Urheiluvaateosastolta pari pakettia sukkia (ja kaikkia kiinnostaa aivan ruttona)! Inhoan GT:n ja H&M:n parin euron halpissukkia jotka hajoaa riekaleiksi suunnilleen yhessä päivässä, mutta nää urkkaosaston alessa 5e maksaneet sukat (x3) on ihan loistavaa materiaalia joka ei heti reikiinny. Taidan hamstrata pari pakettia lisää vielä jos näit on jäljellä :D Ihanan räikeet noi neonpinkit <3

a6_effected
Home-osastolta löytyi ylisöpöt piskipyyhkeet ja niiden lisäks pinkki röyhelöinen suihkuverho josta ei kuvaa tullut otettua.

5 kommenttia:

  1. (kommenttipommitan taas mutta kun...:D)

    Noi korvikset on superihanat, salaa vähän haaveilen moisista mutta huuto.netistä revitään ihan törkeitä hintoja noista! Onneksi mulla on saman sarjan kaulakoru - tullut käytettyä hiukkapikkasen paljon sitä rakkautta :)

    VastaaPoista
  2. Oi ku söpöt noi pyyhkeet <3

    VastaaPoista
  3. Elina,
    Hehe ei mitäään, kommenttipommita vaan! :D Noi korvikset on kyllä rakkautta <3 Ja joo, oon kans välil huvikseni katellu huutiksesta ni ei hitto miten tärähtäneitä hintoja noista H&M:n yhteistyömallistojen jutuista kehdataan pyytää.

    Noora,
    Jep! :> Sit ku pääsen muuttamaa ni kylppärist tulee kivan pinkki ku on pinkki suihkuverho ja pinkit pyyhkeet :DD

    VastaaPoista
  4. Moikka, olen etsinyt tuota laukkua kaikkialta, mutta ei tärppää.. :( Et olisi halukas myymään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Voi hitsit, oon valitettavasti jo laittanut laukun eteenpäin, muuten ehdottomasti voisin sen sulle myydä :)

      Poista