Tältä näyttää H&M:n syksy!

Jee, tätä on odotettu (tai ainakin minä syysintoilijana oon odottanut): H&M:n syysmalliston ensimmäiset palat ovat nyt myynnissä shoponlinessa! :> Tuttuun tapaan nyt aluksi on myyntiin isketty lähinnä aika basic-kamaa, kuten neuleita, paitoja ja mekkoja. Eiköhän sieltä vielä syssymmällä tuu jotain spessumpaakin uutuutta. 

Muuten, alepuoli on oudon suppea tällä hetkellä - tuotteita on alessa vain yhden sivun verran. :o Ehkä lähipäivinä tulee iso pläjäys kesävaatteita aleosastolle entistä muhkeamman aleprosentin kera? Hope so! Mutta nyt siis niihin uutuuksiin:

NAISTEN VAATTEET

hm1
Ponchoja oon ihastellut jo viime syksystä asti, mutta en vaan ole löytänyt vielä itelleni sitä täydellistä tapausta.. tai no, oon mä monia kivoja ponchoja bongannut, mutta ne on monesti pilattu liian pisteliäällä materiaalilla! Inhoan vaatteita joiden kangas kutittaa ihoa, hyi. Noi H&M:n tämän syksyiset viittamaiset ponchot on aika kivoja, taidan tykätä tosta viininpunaisesta eniten.. pitäisiköhän tilata kokeiltavaksi? Vai onkohan syysverneet jo rantautuneet liikkeisiin asti.. :p

hm2
Toi oikeanpuoleinen neule - kyllä kiitos! Näyttää just eikä melkein täydelliseltä syysneuleelta, kiitos muhkeuden ja rentouden.

hm3
Uus pooloneule pitänee tänä syksynä ostaa, sillä kaksi vuotta sitten hankittu vastaava alkaa olla vähän liian nukkaantunut ja kulahtanut. Tollanen pitkä neule vaan on parhautta leggingsien kanssa, etenkin kun ostaa sen 1-2 kokoa liian isona. Viininpunainen himottaa kovasti värinä, ja toi ohuehko neuletakki näyttääkin aika kivalta. Musta hame on kovassa mietinnässä - tollainen midipituinen olisi aika kiva syksyksi, mutta toisaalta, multa puuttuu edelleen myös musta maksihame, jollaista oon pitkään havitellut.. midi ei myöskään taida olla ihan maailman parhain kaveri pulleiden pohkeiden kanssa :D

hm4
Viininpunaisen ohella oon kovasti ihastunut myös leijonankeltaiseen - siinä kaksi väriä, jotka tuntuvat joka syksy olevan enemmän ja vähemmän "pinnalla".  Harmi vaan, että mulla on nyt tää blondi tukka, enkä mielelläni lähde sitä yhdistämään keltaisiin vaatteisiin. Taitaa jäädä jellonakeltaisuus tänäkin syksynä siis väliin :P

 HOME -OSASTO
hm5Kummallista mutta totta, Hennesin sisustusuutuudet ei mua paljonkaan kiinnostaneet. Liikaa ällösöpöjä värejä ja kuvioita - muffinseja kylpyhuoneen matosta pyyhkeisiin ja suihkuverhoon asti.. hrrr. 
hm6Mutta löysinpä mäkin sitten yhden asian, joka tilaukseen lähti home-puolelta: 2 kpl tabletteja 3,95e! Noi on ihan mahtavat!

6 kommenttia:

  1. mulla taas tuli jotenki söpö olo,ku näin nuo HM Homen syys-uutuudet tai mitä liekään! Harmi vaan että ei oikein käyn kelta-musta-harmaaseen huoneeseen ;(

    VastaaPoista
  2. londoncall,
    Hahah:D Joo no söpöjä noi sisustuspuolen tuotteet tosiaan on, itselleni ehkä vähän turhankin söpöä :p Keväällä noista ehkä jaksaisi innostuakin, ja onkin aika jännä että näin syksyn lähestyessä myyntiin tulee tuollaisia karkkivärejä murrettujen ja tummien sävyjen sijasta.

    VastaaPoista
  3. Hih! Tuo kollaasin keskimmäinen neuletakki on juurikin samanlainen, minkä ostin viime syksynä :--)) Se on ihan mahtava, joten taidanpa kotiuttaa myös toisessa värissä sillä oon harmitellut ettei aiemmin ollu myynnissä ku ihana nude! Ja taisinpa löytää pari muutakin kivaa uutuutta - hups.

    VastaaPoista
  4. Elina,
    Toi neuletakki on niin ihana! Ajatus oli, etten H&M:stä enää kotiuttaisi hirveästi neuleita kun edelliset on nukkaantuneet niin lyhyessä ajassa, mutta.. toi on pakko saada! Kunhan vaan värin saa päätettyä :D

    VastaaPoista
  5. Toi ei oo mun aktiivisessa käytössä ainakaa menny mikskää! Ei oo nukkaantunut tai mitää :---))

    VastaaPoista
  6. Elina,
    Oi no hyvä tietää! Täl hetkel himoitsen beigeä, mutta toisaalta myös viininpunainen tai ruskea kiinnostaisi.. saa nähä montako tollasta neuletta multa löytyy ens kevääseen mennessä, heh:D Malliltaan vaikuttaa niin täydelliselt neuleelta.

    VastaaPoista