Ei paljo kurotella taivaita, en osaa arvostaa ketään muita ku sairaita


Iltoja! Tässä tulee nyt pikkusen kuulumisia viime päiviltä, että jos tällaset postaukset ei kiinnosta niin ei ehkä kannata lukea. :D 

Oon tässä koittanut tehdä tota yhtä typerää laskentatoimen excel-tehtävää, ja nyt se alkaa olla jo ihan loppusuoralla onneks.. wohoo. Enpä olis viikko sitten uskonu, että selviäisin siitä suht kivasti ilman kenenkään apua - ja siksi siis välttelin ton tehtävän alottamista sellaset kaks kuukautta.. :D Nyt alkaa deadline kuitenkin puskee sellasel vauhdil päälle et on vähän pakko alkaa saada jotai aikaan! Mun tavotteena ois nyt saada tää tehtävä palaututetuks huomiseen mennessä ja ens viikol ajattelin mennä uusii verotuksen. Ku saa jonku tietyn päivämäärän sovittua, ni eiköhä se lukeminenki ala ihan eri tavalla innostaa ku mitä tähän mennessä.. Inhoon tätä omaa laiskuuttani. Vaan onneks on koulut kohta käyty ja sit voi keskittyä vaikkapa siihen, miten saisi kerättyä suht muhkean summan kevään reiliä varten ;) Hah. 

EBaysta huusin pari päivää sitten erään tosi ihanan Zaran kultasen kimonomallisen jakun, jonka aion laittaa mustan mekon kanssa päälle juhliini sitten joulukuussa :) Oonko ikinä kertonu teille, miten paljo tykkäänkään eBaysta?? Näääääääääääääääin paljo! Toi jakkukin irtos lähes puoleen hintaan (uusi ja hintalappu kiinni) siitä, mitä se liikkeessä maksaisi. Viime Stadin reissulla kokeilin sitä Zarassa - mutten jostain käsittämättömästä syystä kuitenkaan ostanu - joten tiiän jo että tuun tykkäämään superpaljon ostoksestani. 

Sitten blogin kannalta ilosia uutisia: mun mäsäksi menny objektiivi on nyt jo tullu huollosta! Huomenna pitäis mennä hakee se, ja sitten pääsee taas kuvailee, ihanaa. On oikeesti kauheen ahdistavaa olla ees viikko ilman kameraa, ku jotenki koko ajan sellai pelko persees et joku tosi arvokas valokuvaamisen arvoinen momento menee ohitse. Mä en oo niit ihmisiä, joille riittää et parhaat muistot säilyy omassa pääkopassa, ne pitää saada ikuistettua myös jpg-tiedostoiksi! 

Myöskin blogiin liittyen, joku ehkä saattaakin huomata että muuttelin vähän tätä ulkoasua. Oli vähän turhan synkkä se edellinen mustine taustoineen ja tummanpunaisine otsikoineen.. saatan kyllä tätäkin muuttaa, esim. tost bännerist en taida sittenkään tykätä, mutta hiljaa hyvä tulee. Jos tulee. 

Hmmm, ja mitäs vielä... Onneks tässä koulujuttujen ja työharjottelun parissa puurtaessa (no okei, töissä on kylläkin ihan kivaa että se ei mitenkään hirveesti miltää puurtamiselt tunnu:D) on myös jotain odottamisen aihetta, nimittäin perjantaina mennää kaverin kaa Rap SM:ään! Jee! En oo parii vuotee sielkää käyny, enkä itseasias oikee missää muissakaa räppijutuissa. On vaa jotenki jääny kaikki tollaset, dunno why. 

Mitä teille kuuluu? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti