What did I get? + H&M:n juhlasesonki

Mä oon kipeenä taas vaihtelun vuoks, oisko vaikka 666. kerta tänä syksynä :c No, aamulla kävin lääkärissä ja sen jälkeen oon vaan kattonu telkkaa ja roikkunu koneella. Tajusinpas tossa kymmenen aikoihin, että hitsi, tänäänhän se Versace-hömpötyskin tulee H&M:n nettikauppaan myyntiin. Aluksi aioin mennä sillä periaatteella, että noh, töiden jälkeen kurkkaan josko jotain olis viel jäljellä, tai sit mieluummin vaan toivon että loppuvuodesta koko collection olisi jo muhkeiden aleprosenttien kaunistama.. :D 

Noh, töihin ei ollu kipeilyn takia menemistä ja uteliaisuus voitti, ja toisin kuin viime vuosina (Matthew Williamson, Rykiel, Jimmy Choo, Lanvin..), nyt peräti pääsin sinne sivuille suht kivuttomasti ja vaivattomasti. :D Aika tukossahan koko hm.com taisi olla, ja välillä mäkin lensin sieltä ulos, mutta vähän aikaa kun vaan rämpytteli yritä uudelleen -painiketta niin pääs kyllä takas sisää :)) 

ikkkkk
Kassan kautta kotia kohti lähti nyt siis tulemaan ihana tekoturkisliivi, joka on ehkä lempparein asia koko överihehkutetussa mallistossa, sekä sen lisäksi punaiset korvikset ja.. kultainen mekko. Kyseinen kolttu näyttää kyllä upealta kuvissa, mutta pitää se silti nähdä ensin ehdottomasti livenä ennen kuin osaa sanoa juuta taikka jaata. Hinta on kuitenkin vähän kalliinpuoleinen. Sen sijaan karvaliivi ja korvikset aika varmasti tulee vastaamaan mun kaikkia odotuksia, ja uskon ihastuvani ikihyviksi =)

Pikkusenko muuten on tylsää lukea blogeista itkemistä siitä, että en saanut sitä ja sitä ja sitä voi ei nyyh nyt harmittaa niin vietävästi :((( Miksi joku antaa tollaisten asioiden oikein harmittaa itseään - haloo, ihan niinku ne mahkut saada jokin tietty tuote rajoittuisi vain tähän yhteen päivään? :D Kyseessähän on kuitenkin ihan vain H&M eikä joku Chanelin rajoitettu haute couture -asia. :D Todennäkösestihän shop onlinessa on huomenna taas samanmoinen satsi tavaraa myynnissä, niinkuin aina edellisvuosinakin, ja ainahan niitä asiakaspalautuksiakin tehdään. Eikö kaikki ihmiset oikeasti ymmärrä tällaista? :D Ja jos ymmärtää, niin onko se oikeasti niin vaivalloista klikata itsensä myös jonain toisena päivänä aamuvarhain päivitysten aikaan sinne nettikauppaan, jos kerran jotakin tuotetta niiiiiiiiiiiiin kovasti haluaa..?

Mitäs te onnistuitte nappaamaan liikkeestä tai nettikaupasta kotiinviemisiksi? =)

Tässä vielä muita H&M:n uutuuksia, täytyy sanoo että hyvältä näyttää tämän vuoden juhlamuoti! Ite naputtelin tilaukseen Versace-juttujen lisäksi vielä himmeänkultaisen paidan (kollaasin ylävasemmalla) sekä kukkakuosisen kimonojakun (ylhäältä alaspäin 3. vasemmalla). 

w44e
oi
op

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti