Realistisia joululahjatoiveita

Nyt on se aika vuodesta, kun blogeissa ilmestyy tuon tuosta kirjeitä joulupukille. Mäkin aioin toteuttaa sellaisen jo ajat sitten, mutta sitten postaus kaatuikin aika oleelliseen asiaan - apua, enhän mä tiedä, mitä mä tänä vuonna toivoisin saavani! Enkä tiedä vieläkään, joten päätin sitten vetää homman täysin överiksi ja kertoa joulupukille kaikki mun laukku- ja kenkähaaveet :DD 

DREAM BAGS... (some of them :D)
Rakas joulupukki valkoparta vanha ukki, oon tänä vuonna ehdottomasti käyttäytynyt kahdenkymmenenneljän merkkilaukun arvoisesti. Olen saanu kirjotuksista sata ällää, menestynyt erityisesti sellaisissa aineissa kuten kirjanpito ja verotus, tutustunu elämäni mieheen jonka kanssa aion muuttaa Pariisiin, nähny tarpeeks usein kavereita, laihtunu ainaki 15 kiloo, imuroinu ja tiskannu kahden minuutin välein ja ulkoiluttanut lemmikkirottaanikissaani Pumbaa valjaissa joka päivä.  Ja paskat, oon ollu lusmu, laiminlyöny koulua ja kavereita ja kaikkia velvollisuuksia, enkä ansaitse edes Hennes&Mauritzin kanvaasikassia, mutta voisit sä nyt siltiki tuua nää ihanuuden mulle :)) 

Ennen ku ryntäät juoruumaan tontuille mun toiveista, haluisin kuitenkin huomauttaa että itseasiassa toi vasemman yläkulman Bvlgari mulla on jo, ton Michael Korsin Hamiltonin tuun saamaan valmistujaislahjakkeeksi, ja Miu Miun kissaprintti clutchin pystyn ehkäpä hankkimaan omin nokkineni, kuten myös erään kiikareissa olevan Puccin. Mutta erityisesti harmaahapsi saisit pohdiskella joko ton pinkin Miu Miun, ruskeen Chloen ja pinkkipunasen MBMJ:n välillä, niistä jokin olisi oikein tervetullut pieneen ja vaatimattomaan laukkukokoelmaani =) Ja ainahan myös LV kelpaisi. Ja Mulberryn vihreä Alexa.

Dream Shoes
Tässä puolestaan olis mun unelmakenkiä.. niitä on yllättäen aika paljon, ottaen huomioon etten pidä itseäni "kenkäihmisenä" :D Kyllä, minäkin haaveilen huikeankorkeista Louboutineista, vaikken pystyisikään kävelemään niillä edes metriä kaatumatta. Ehkäpä ne on siis ajankohtaiset joskus viiden vuoden päästä, jos tässä vaikka kerkeäisi vähän kehittymään koroilla kävelyssä ;) Tällä hetkellä eniten unelmoin Miu Miun kirkkaanpunaisista supersöpöistä ballerinoista, Topshopin kultakorkoisista bootseista sekä Jimmy Choo -Uggeista, mutta myös pinkin Dr. Martensin maiharit ja Topshopin ruskeat loaferit on aika korkealla sijalla himotuslistalla. :p 

Ja niin. En mä näistä oo toivomassa yhtikäs mitään. Oikeesti realistisia toiveita laukuista olisi tuo neonkeltainen Cambridge Satchel Companyn olkalaukku, ja kengistä lähinnä Topshopin yksilöt, Dr. Martensit sekä Uggit (ne on huikeessa alessa Jimmy Choon nettikaupassa, vink vink). MUTTA, koska meillä ei harrasteta mitään hupsunhöpsöjä vaate-, laukku- tai kenkälahjoja jouluisin, toivon todennäköisesti salamalaitetta tai objektiivia kameraan. Tai ehkä pikkuruista tatuointia, vaikka toisaalta se olis ehkä hieman tylsä lahja kun sitä ei voi löytää paketin kätköistä :( Paitsi elmukelmuisen sellaisen kätköistä kylläkin. Hah. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti