Joulu lähestyypi

Hellou! Tänää töitten jälkee poikkesin Lahteen kavereita morjestamaan, muksaa oli taas :> Pidemmittä jorinoitta, tässä muutama kuva: 

åpkloo_effected
Lahessa oli nyt jo jouluvalot ja torilla kökötti jättikuusi! En jaksanu ees pahemmin järkyttyä (vaikka onkin vasta marraskuun 16. päivä), sillä työharjottelussa ollaankin kuunneltu jo monta viikkoa joululauluja.. ;) Sama levy siellä soi taustalla päivät pitkät, hehe.

lklllll_effected
Mulla on jostain tullu muuten kauhee pakkomielle päästä tänä vuonna Tarja Turusen joulukonserttiin. Mitä hittoa, saanen kysyä.. :D 9.12. olis Lahessa Sibbetalolla ja 8.12. Helsingis Finlandia-talol. Tekis kauheesti miel tonne Helsinkii, koska olin siel joskus n. viis vuotta takaperin Turusen keikalla konsertissa, ja tykkäsin kovasti vaikkei yleensä mitkää jouluhoilotukset uppookkaan :) Se oli vaan tosi hyvä "show" kokonaisuudessaan ja sen jälkee oli kiva unenomainen fiilis :DD Lähtispä joku vaan mukaan.. 

olkjp_effected
Käytiin pizzabuffeeeeeetissa syömässä... voi luoja, miten kämänen Lahen Rax onkaan! Kylmää ruokaa, toi raejuusto oli ku myrkytettyä ja maistu lähinnä kuvottavalta, ja henkilökunta ei nyt jotenki ollu sieltä pirteimmästä päästä. :D "Tää ei oo mikää himasikala" huusi kassatäti kovaan ääneen jollekki, joka oli sormineen rohmuamassa pitsapalaa.. siis ilman sitä lastaa. Olihan se toki sikamaista ja ällöttävää, mut jotenki luulis et asiakaspalveluammatissa oleva tajuaa, ettei maksavalle asiakkaalle silti tartte huutaa sillä tavalla, saati sanoa noin "kivasti" vaikka asiakas käyttäytyiski porsasmaisesti ja osoittais piiiiientä tapojen puutetta. :-D Kai se kassa kuitenki tajus omanki käytöksensä menneen vähä yli, ku yritti siinä meille jotain selitellä ku oltiin maksamassa. Ööö okei, älä meille selittele sitä miks käyttäydyit niinku käyttäydyit, vaan pyydä anteeks silt asiakkaalta, jolle äsken mesosit..? :D

oölk_effected
No mutta ihana torrapupuhan se siinä :D Voisko tällasia olla mahollista bongata vähän useamminkin kadulta, jookojookojooko?!

injo_effected
Iltani jatkuu näiden parissa. Olin hurja ja ostin peräti kaks lehteä - alko jo olla vähä Vogue-vierotusoireita, ku en ollu ostanu varmaa yli kuukautee mitää lehtiä.. :P En mä nytkään olis raaskinu, mutta noi on vaan niin inspiroivia ja niistä saa toisinaan loistavia ideoita valokuvauksellisessa mielessäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti