I'll always respect you and life goes on

trde45r6t_effected
Wescin Oboe -kuulokkeet on pyhä pakollisuus, ja nää onkin jo mun kolmannet. Oboet on kestäny mun käytössä aina vähintääki puolet pidempään kuin mitkään muut luurit (eli ainakin vuoden) mitä oon omistanu, ja niissä on ihan huippuhyvä äänentoisto eikä mitkään taustahälinät pahemmin erotu musiikkia kuunnellessa. Toisin on Marc by Marc Jacobs -kuulokkeissa, jotka mulla on pari kuukautta kerennyt olla käytössä.. en oo yhtää tykänny! Onneks nyt kuitenki jokin aikaa sitte tuli eBayssa vastaan noi superhienot pinkkikultaset Oboet, jotka täysin uusina tuli maksamaan n. 34€ postareineen. Kelpaa. 

8765redfgh_effected
Oon vihdoin keksiny, mikä mun omistamista lukuisista hajuvesistä on se kaikkein lempparein - Marc Jacobsin Lola! Ton pullon ostin viime jouluna ja kuten näkyy, kauheesti en oo raaskinu käyttää sitä.. nyt kuitenkin nostin sen alas korkealta hyllyltä ja on tullut jo pari viikkoa käytettyä lähes pelkästään tota :-) Tuoksu on sellanen ihanan "mausteinen" ja lämmin, sekä sopii musta tosi hyvin syksyyn ja talveen. Hankin varmaan myös sen uudemman Oh Lola! -tuoksun tässä jossain vaiheessa, ku tääkin on niin ihana.

oiko_effected
Vanhemmat viime viikolla laitto uudet laatat leivinuuniin, ja operaation takia koko kämppä oli lopulta aivan pölyn peitossa. Mä pyyhin huoneessani monta tuntia pölyjä :-D Tulipa siinä samalla sitte myös otettua tosta korutaulusta/-laudasta (mikskä tota nyt sitte haluaakaan kutsua) kaikki korut yksitellen pois, pyyhittyä pölyt niistä ja laitettua takaisin uudessa järjestyksessä. 

ikjkio'_effected
Ben&Jerry's huulirasva! <3 

oiujhn_effected
Sillon ku H&M:llä sai netissä kaikista aletuotteista vielä 50% lisäalennuksen, tuli sorruttua ja tehtyä "pieni tilaus". Hups.. onneks tilaus kuitenkin lopulta kutistui oikeastikin tosi pieneksi, sillä palautin lähes kaiken. Pidin vaan mustan trenssin sekä noi kaksi sifonkipuseroa. Niistä tulikin ihan lempparit, tota mustaa oon käyttäny jo kahdesti ja pinkin aattelin kiskoa huomenna päälle :-) Ja hintaahan noilla oli reilu 4,5€ kappaleelta! 

Loppuun vielä ilmoitusluontoista, tylsänpuoleista asiaa: Mulla tuskin on parina seuraavana viikkona kauheesti aikaa blogille, sillä mulla on hullu kiire saada "muutama" kurssi läpäistyiksi ja oon aika hukassa niiden kanssa. Täs on enää alle kuukausi siihen että (toivon mukaan.. alkaa usko itseen jo vähä rakoilla :D) valmistun, mutta sehän ei tarkoita että mulla olis enää sitäkään aikaa suoritella noita kokeita ja tehdä excel-tehtäviä joista en ymmärrä hölkäsenpöläystä. Stressaa iiiihan pikkusen vaan, ja tää viikko onkin vedelty 3-4 tunnin yöunilla. Onneks on ED olemassa :D Toivottavasti pian helpottaa ees vähäsen... 

3 kommenttia:

 1. Nuo pinkit kuulokkeet on niin ihanat! :)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Olen tekemässä opinnäytetyötä, muotibloggaajien kiinnostuksesta blogimarkkinointia kohtaan.
  Olisiko Sinulla kiinnostusta osallistua tekemääni kyselyyn? Käytän kyselyä opinnäytetyöni pohjana. Käsittelen tietojanne ja vastauksianne luottamuksellisesti. Jos osallistut kyselyyn, niin sinulla on mahdollisuus saada valmis työni itsellesi luettavaksi kun se on valmis.
  Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostiini suvi.nykanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. Reetta,
  Niin on! Kävi ihan mahtava tuuri kun löyty noin halvalla, esim. cdon.comissa oboet maksaa jotai 55-65e jos oikein muistan :s

  Suvi,
  Koitan muistaa laittaa säpoa illemmalla! :)

  VastaaPoista