Versace for H&M -postaus nro 1367432

Sori tyypit, mutta nyt mun on pakko olla petturi ja pyörtää tähän astinen sanani Versace for H&M -mallistosta: sitä mukaa kun kuvia vaatteista on tupsahdellut nettiin, mähän oon vain lähinnä voivotellut pettymystäni ko. mallistoon ja ihmetellyt järjenvastaisia hintoja. No, viiden päivän päästä Versace -tamineet vihdoinkin tulevat myyntiin.. ja mun into sen kun vaan kasvaa! Liekö syy siinä, että nyttemmin mallistosta on ollut nähtävissä miljoona kertaa parempia kuvia verrattuna vaikkapa niihin polyvore -skaban fotoihin... tai ehkäpä oonkin tykännyt alusta asti tästä H&M:n tuoreimmasta yhteistyöstä, mutta halunnut uskotella itselleni ja muille toista hah :--D No, täsmälleen näin kävi myös viime vuonna Lanvinin kanssa: vasta ekslusiivisen malliston julkaisupäivän ollessa ovella alan tykästyä näkemääni. 

reg
Nää mustataustaiset fotot hakkaa mennen tullen esimerkiksi ne Polyvore -skabassa nähtävänä olleet tuotekuvat. Ylläripylläri että molemmat paljettimekot pääsi mun suosikkien joukkoon? ;D Kultaista versiota voi käydä ihastelemassa vaikka NFV-Emmin yllä! Pinkkiä mekkoa ihailin jo silloin, kun näin sen ekaa kertaa netissä (se Elle-lehdestä skannattu kuva), mutta nyt myös tuo punainen paholainen on alkanut viehättää. Noi olkaimet on jännittävän erikoiset ja kultainen nappi jotenkin kruunaa kokonaisuuden. Asusteista eniten nappaa yhä niittilaukut, korvikset ja toi kirjava huivi.  

bhjklm
Lisääääääää mekkoja... kaikki nämä neljä on tavalla tai toisella kivoja, mutta toi keltainen strassimekko on ekassa kollaasissa olevien mekkojen tapaan niiden todella himoittujen joukossa. En kuitenkaan iskenyt sitä samaan kollaasiin muiden ultimate lemppareiden kanssa, koska keltainen väri ei oikee toimi mun yllä, osaan käyttää sitä lähinnä kynsissä neonin sävyisen lakan muodossa. Jos tukka olis ruskea, niin sitten ehkä! 

n ghvhj
Tollanen biker-nahkatakki olis ihan unelmien täyttymys - jos ei 250€ hintaa huomioda, tai pelkoa siitä, että noita strasseja (vai niittejä?) alkaa ajan mittaa irtoilla. Tekoturkisliivi on ehdottomasti saatava, ja se on vieläpä ihan huokean hintainen (59,95€) muihin malliston vaatteisiin verrattuna. Toi on myös ihan käytännöllinen ja menee niin arjessa kuin juhlassakin. Niskalenkkimallisuus tekee liivistä hieman erikoisemman ja tuo siihen kivaa särmää. Bongattu ainakin Nelliinan päältä, tsikiditsek!  Ja toi hame... apua! En aluksi innostunut siitä, mutta katsokaapa huviksenne tuo postauksen lopusta löytyvä näytösvideo, niin ehkä ymmärrätte äkillisen ihastumiseni... :D 


Tää mainospätkä on aika tyylikkäästi toteutettu. Ei tosin missään nimessä päihitä viime vuoden Lanvin -malliston videota, mutta kyllä toi on jo useamman kerran tullut katsottua. 

No, eikös olekin upea se musta strassihame jossa on versacemainen kuviointi helmassa? Se kimmeltää ihan tolkuttomasti, ja siksi se onkin itse täydellisyys! Tuotekuvissa hame on näyttänyt jotenkin pliisulta ja mitäänsanomattomalta, mutta videolla "in action" näyttää todella hienolta. 

Joten: yritän 17. päivä saada napattua itselleni tekoturkisliivin, ja harkitsen nahkatakin ja/tai jonkun mekon tilaamista siinä vaiheessa, kun mallisto on taas mukavasti joulun jälkeen alessa. :D Paree muuten olla yhtä muhkeat aleprosentit kuin viime vuosinakin! Jollain jenkkifoorumilla höpöteltiin, että tuskinpa mallisto edes ennättää alennuksiin kun kaikki myydään hetkessä loppuun ekslusiivisuuden ja todella rajoitetun saatavuuden takia. Pah sanon minä. Mun mielest mallisto nimenomaan on vähemmän ekslusiivinen tänä vuonna, koska noita vaatteitahan on näkynyt suunnilleen kaikissa vähänkin suositummissa blogeissa - jopa suomalaisissa, viime vuonnahan Lanvinia nähtiin vaan todella harvoissa ja maailmanlaajuisesti huippusuosituissa blogeissa kuten The Blonde Salad. Versace for H&M -mainos vilkkuu joka toisessa lempiblogissani, video pyörii telkkarissa koko ajan, suomalaisia bloggaajia on lennätetty Nyciin katsomaan muotinäytöstä... 

Versace-mallistosta on tehty paljon suurempi juttu kuin mistään muusta mallistosta tähän mennessä, joten ehkä mallisto on myös hiukan paremmin saatavilla? Ainakin mä näen asian niin, että mitä enemmän hypetetään ja mainostetaan, sitä useampi ihminen on tietoinen mallistosta ja haluaa ostaa siitä jotakin ja täten täytyy myös valmistaa suurempi erä jotta mahdollisimman monelle halukkaalle riittää :) Sitäpaitsi, mallistoahan saa tänä vuonna Helsingin ja Tampereen lisäksi myös Turusta! 

Onko joku muukin aikeissa ostaa Versacea H&M:ltä? Mikä on se ykkös juttu joka pitäisi saada? :) 

2 kommenttia:

  1. I love your blog! Your posts are awesome! <3 Follow you your lisa from Berlin

    VastaaPoista
  2. Tuo pinkki mekko jossa on kultaista niin on mun ehdoton suosikki :)

    VastaaPoista