I got a vision of a different position I'd rather be in so I'm focused on my goal and winnin'

rgfdggf_effected
Ranskan eBaysta käypään hintaan irronnut Zaran upea metallinhohtoinen kimonojakku saapui vihdoin ja viimein tänään postin mukana mun luokse, jee! Aion parittaa ihanan löytöni yksinkertaisen mustan mekon kanssa ens kuussa kun on mun valmistujaiset. 

cfffg_effected
Väriltään kimono on Zaran nettisivujen mukaan kultainen, mutta ite sanoisin tätä ennemmin hopeanväriseksi. Jossain tietynlaisessa valaistuksessa voi jakussa havaita sellaisen toooooodella haalean kullanhohteen, mutta kyllä tuo kangas suurimmanosan ajasta taittaa enemmän kylmään hopeaan kuin lämpimään kultaan..  Lisäksi kimono näköjään luokitellaan t-paidaksi, tosta hintalapusta päätellen? Myöskin nettisivuilla tää löytyy teeppareiden kategoriasta, oudohkoa. :D 

fddfgb_effected
Zara, Tiger of Sweden, Zara

Tykkään hirmu paljon metalliväreistä ja se on oikeastaan mun lempi trendi tänä syksynä, mutta musta tuntuu että nyt alkaa jo kaapissa olla tarpeeksi kultaa (ja hopeaa). Oon saanut just ne metallivaatteet, mitkä halusinkin, eikä oo tarvinnu tehdä kompromisseja :) Harvoin näin :D Harmi muuten, kun näissä kuvissa ei välity läheskään yhtä hyvin se vaatteiden hohto/kimallus kuin luonnossa, näyttää jotenkin hirmu pliisuilta :/ No, eiköhän näistä tulla näkemään enemmänkin kuvia vielä tässä valmistujaisten, joulun ja uv:n kynnyksellä! :)

TRANSLATION: I bought this amazing metallic kimono jacket by Zara from eBay, I love it! Gonna wear it when I graduate... I like the colour of the jacket; it's something between pale gold and silver, and I can never have too many waterfall jackets.. In the last picture you can see my whole metallic collection! Gold shirt from Zara, gold/green pullover by Tiger of Sweden.

4 kommenttia:

 1. cool ihan super kiva toi hopeinen zaran neule. itelläkin iskee metallivärit nyt syksyllä

  VastaaPoista
 2. wow those things you bought are amazing!
  http://cookieswardrobe.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. aino,
  Jep! :)

  Cookie,
  Thank youuu :)

  VastaaPoista
 4. These are amazing especially the one in the middle!!
  Hope we can follow each other!
  come check my blog out
  http://purpleelixir.blogspot.com/
  xoxo

  VastaaPoista