Siirryn keittiöön, törmään suhun siellä, kaikki ryysää boolille, oon vaan tiellä. Mukamas maistelen coctail-herkkuja, lähetän sulle salaisii terkkuja.


Desktop49
Tässä nää mun Cubus-löydöt! Pronssitopin ajattelin parittaa farkkujen tai hameen kanssa baariin joskus, ja no, noita läpikuultavia kauluspaitoja tarttee aina! Toi on vielä semmonen kiva pidemmän mallinen. Löydöksillä oli vieläpä hintaa huimat 4,95€ kpl, eli edulliseksi tuli eka Cubus-reissu! ;) Jäin tosin vielä haaveilemaan eräästä kimmeltävästä huivista... miksi oi miksi en ostanut sitä. 

rtte_effected
Yummyyyy, texmex salaattia! Tätä on puolen vuoden aikana tullut tehtyä varmaan ainakin 10 kertaa :--D Tällä kertaa jääkaapista löyty myös jalapenoja tohon sekaan, jee.

tyuea_effected
Lol

rerttr_effected
Ei tartte taas hetkeen ostaa lehtiä... mun pitäs oikeesti kyl tilata ainaki ranskan ja ehkä italianki Voguet, säästyis huikeesti rahaa ku ei aina tarttis maksaa sikamaista irtonumerohintaa Suomi-lisineen :s Hehe

rrtyu_effected
En oo aikoihin ostanu Ben&Jerry's -jätskiä, mutta nyt kun koitin ettiä Häagen-Dazsia niin huomasin, että B&J:ltä oli ilmestyny uusia makuja! The Vermonster on aivan sairaan nannaa, syötiin puokkiin mamman kaa ja sekin tykkäs kovasti. Tän lisäks oli semmonen uutuus ku Oh My! Apple Pie! jota on varmaan myös joskus maisteltava :) Onks joku muukin muuten katkera siitä, että sitä One Cheesecake Brownie -makua ei enää pitkiin aikoihin (vuosiin?) oo löytynyt Makuunista? :s Se oli ehkä kaikkein parasta ikinä

5 kommenttia:

  1. Tuo toppi on varsin nätti! En vaan ole ihan sujut vielä noiden "spagetti"-olkaimien kanssa. Täytyisi varmaan viimeinkin käydä korkkaamssa tuo loppuvuodesta tänne ilmestynyt Cubus ensimmäisen kerran ;) Ihan vaan uteliaisuuttaan.

    Hih, palkitsen itseni tuolla samaisella Ellellä ensi viikon lopulla kun viimeiset tentit on vähään aikaan ohi :--D Myös Styleby on silloisella ostoslistalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo, spagettiolkaimissa on kyllä aina omat haasteensa :P Enimmäkseen Cubus vaikutti ekan vierailun perusteella sellaselta aika "teiniltä" kaupalta, mutta kyllä sieltä tosiaan jotain kivaa löytyi, ja onnekseni vieläpä ale-rekistä :D Toi Elle oli pitkäst aikaa jotenki tosi inspiroiva, tai ehkä se on vaan se kevät/kesämuoti :D

      Poista
  2. Me mietittiin just noiden kahden B&J's uutuuden välillä et kumpaa ostettais, päädyttiin omppupiirakkaan enkä kyllä tykänny :/ Ajattelin, että varmaan tuo vaahterasiirappihommakin on pettymys, mutta ehkä pitääkin uskaltaa maistaa :)

    VastaaPoista
  3. Aijaa, no voihan höh! En taida pitää kiirettä sen omenapiirakkajätskin etsimisessä, sitä kun ei tunnu löytyvän mistään täällä Lahessa päin :D Mielenkiinnosta pitänee maistaa (mikään Suomen markkinoilla oleva/ollut B&J's maku ei oo vielä mennyt multa ohitse!), mutta eipä oo odotukset kauheen korkealla :/ Vaahterasiirappijäätelö on tosi makeaa tavaraa, mutta kun useempi on tyhjentämässä purkkia niin ei sentään syömäkelvottoman ällömakeaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle uppoo just semmonen tosi makee ja täyteläinen =) Omppupiirakan suhteen odotin jotain makeita isohkoja taikinapaloja ja muutenki makeeta sisältöä, niin ehkä siks en tykänny, kun ei se ollukkaan niin makeeta. Mutta esim. J kyllä tykkäs siitä.

      Poista