H&M:n syksy

Huomasinpa tässä juuri, että syysmallisto on pikku hiljaa alkanut valua H&M:n nettikauppaan - jee! Tässä vähän omia lemppareitani... :)

hhhhhhm
hmhm1
Tuota osittain kimaltelevaa beigeä/vaaleanpunaista clutchia oonkin jo ehtinyt ihailemaan liikkeessä. Pakko saada, niin herkulliset värit! :)

hmhm2
Jee, kerrankin kohtuullisen hintainen neule (29,95€) joka on muuta matskua kuin 100% akryylia! Tämä on 50% lampaanvillaa, 20% polyamidia ja 30% akryylia. Tuon viininpunaisen haluun tilata jossain vaiheessa ainakin kokeiltavaksi (ellei sitten liikkeestä löydy), niin näkee vähän kuinka altis nukkaantumiselle tuo todellisuudessa on.. :) 

hmhm3
hmmm
hmhm4
hmhmhm
hmneulet1
Tääkin neule on tosi nätti, alle 15€ hintainen ja matskussa on akryylin lisäksi 10% mohairia :) 

hmpuserot1

Mitä tykkäätte näistä syksyisistä uutuuksista? :)

8 kommenttia:

  1. Syksyn kuvasti tippui myös kotiini tänään postiluukusta. Kuvasto yllätti posiviitivisesti ja tein jo tilauksenkin. Yhtä kuvaston strassipaitaa en vain löytänyt nettikaupasta ja se jäi harmittamaan. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, sä olit sitten nopea! Itekin tässä joku päivä varmaan tilailen, sen verran kivoja juttuja on nyt myynnissä. Kannattaa muuten klikata sellasta kohtaa kuin "Ostaminen kuvastosta", löytyy sieltä ylärivistä. Sinne voi syöttää sen tuotenumeron ja siten saa tuotteet lisättyä ostoskoriin, ehkä se strassipaitakin löytyisi silleen! :)

      Poista
  2. Mun mielestä noissa ei varsinaisesti oo mitään "uutta", aika turvallista peruskamaa mutta paljon HM:lle tyypillistä toistoa.. Musta tuntuu, että oon tyyliin jokasen vaatteen noista nähny vähän erilaisena variaationa(väriltään, matskultaan tms) jossain aiemmassa mallistossa :D enkä muuten tajua, miks akryylineuleeseen ees lisätään se 10% mohairian, samalla tavalla se akryyli käyttäytyy siitä huolimatta. Ite koitan olla ostamatta tekokuituja(lukuunottamatta naamiaisvaatteita/bilemekkoja tms joille on vähän käyttöä) koska tiedän että akryylineuleista tulee niin nopeesti sellasia etten enää halua niitä käyttää, siinä vaiheessa se mohair tuskin paljoa pelastaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mitään uutta ei mun mielestä H&M:llä oo ilmestynyt oikeestaan moneen vuoteen, ja toisaalta just sen takii tykkäänkin - tietää, mitä odottaa kun mallisto on aina liki sama tuttu ja turvallinen, värit ja materiaalit tosiaan muuttuu vaan:D Joo totta, toi 10% mohairia ei kyllä merkkaa mitään ainakaan laadun suhteen, mutta ainakin viime keväänä kun jossain sovittelin neuletta, jossa oli juuri noin 90% akryylia ja 10% mohairia, neule tuntui jotenkin paljon pehmoisemmalta kuin akryylineuleet yleensä :p Tuollaisen 15€ maksavan akryylineuleen voisin vielä ostaa, mutta nykyään en enää montaa kymppiä ole valmis maksamaan tekokuituräteistä. :)

      Poista
  3. Joo kyllä se H&M syysluottelon on syksyn odotettu juttu...mä tarttisin kanssa neuletakkeja, mutta en halua ostaa akryylia, saa nähdä löytyykö mitään kivaa villaneuletta munkin kaappiin... :)

    http://bagsbootsandbeyond.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea etsintään! Itekin koitan suosia muita matskuja kuin sitä ainaista akryylia :p

      Poista
  4. Mä teen kans täälä ostoslistaa parhaillaan :) Ihania juttuja kyl henkkamaukalla nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on tosiaan, mullakin ehdottomasti muutama juttu mitkä jossain vaihees on tilaukseen laitettava :)

      Poista