Löytöjä

Tää päivä meni taas kaupungilla kavereiden seurassa hengaten, kiitti seurasta vielä tyypit =) Tulipa siinä sivussa tehtyä kaksi löytöäkin, joista ehdottomasti mun lemppari on tää... 

IMG_2530
11-07-2+
IIIIK! Vilassa kaveri huomas tän laukun ja sanoi heti, että "toi olis ihan sun tyylinen laukku" :-D Ja niinhän mä ihastuinkin heti ensi näkemällä! Toi jadevihreä väri on ihan mahtava, ja laukku on malliltaan just eikä melkeen täydellinen arkeen, sillä ulkopuolella on pieni läppätasku ja sisäpuolelta löytyy kolme taskua, joista yhdessä vetoketju :) Aitonahkainen unelma oli alessa -70% ja 119€:n sijaan tästä tarvitsi pulittaa vain 36€. KOLKYTKUUS EUROO HEI! Kyllä kelpaa ;) Ainoa asia jota hieman piti empiä, on nuo hopeanväriset metalliosat mutta pääsin epäilyksistäni nopeasti yli - laukku on hyvä syy kaivaa esiin ne "muutamat" hopeiset korvikset ja rannekorut, jotka omistan... tuleepahan niillekin tämän ihananmahtavantäydellisen laukun myötä käyttöä :) Ehkä ei hetkeen uutta laukkua mulle? :D Kiitti vielä N kun bongasit tän upeuden :) 

11-07-1
Älkää kuolko nauruun... :-D Kirpparilla mun harakan katse kiinnittyi oitis kimmeltävään kankaaseen rekissä. Lähempi tarkastelu osoitti, että kyseessä on Escadan leopardikuosiset pöksyt, äärettömän leveillä lahkeilla! Hintaa vitonen. Ajattelin eka että enhän mä helvetti tollasilla mitään tee. Mutta sitten... entäpä jos kankaan ottaisi uusiokäyttöön? En tohtinut jättää kammotuksia enää henkariin roikkumaan, vaan kiikutin kassalle. Kotona kokeilin housuja, ja no... vaikka jollain todella kierolla tavalla ne onkin mun mielestä mielettömän siistit, tuskin tuun ikinä löytämään itsestäni pokkaa käyttää niitä tällaisenaan. Huvikseni testasin hieman sitoa lahkeensuita yhteen hiuspompuloiden avustuksella, ja hah, siinä ne oli - kultaiset haaremihousut! :-D Vielä en raaski housuja alkaa saksilla silppuamaan, täytyy miettiä olisko näissä ainesta ensi vuoden vappuasuun... ;) Näkisin nämä Aladdin -pöksyt mustien korkkareiden ja mustan tyköistuvan bleiserin kanssa yhdistettynä! 

11-07-3
Nää jakut puolestaan ostinkin jo parisen viikkoa sitten kotipaikkakuntani pikkuiselta kirpparilta, musta neulejakku oli euron ja petrolinsininen vissiin 3-4€ :) Tykkään hurjasti molemmista! Neuleita mulla tosiaan ei liiaksi asti ole kuten aiemmassa postauksessa valittelin, ja tuo musta on kivan ryhdikäs kultaisten nappien, tukevan kankaan ja kevyiden olkatoppausten ansiosta. Petrolijakkua oon käyttänyt jo muutamaan otteeseen. Se on aika iso mulle, mutta käytän sitä kimonon tapaan ja sidon vyötärölle tuommoisen mustan satiininauhan :) 

Semmosta, mitäs sanotte laukusta? En oo varma haluunko rehellisiä mielipiteitä noista leopardipöksyistä :DD

8 kommenttia:

  1. kiva laukku. mut noi feikki escadat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih eikö ookkin :) No, alunperinkään en siis lepardipöksyjä ostanut Escada-lapun vaan niiden hulvattoman kankaan takia, mutta mua itteenikin alkoi kiinnostaa tuo aitous joten koitin ottaa vähän selvää netistä, ja itseasiassa oon aika varma et nää voi hyvinkin olla aidot. Niinkun sillä toisaalta väliä olisi, absurdiuskerroin ei siitä faktasta muutu suuntaan tai toiseen :D Mun ostamat housut on todennäkösesti ysäriltä, jolloin Escadan mallisto kulki nimellä Escada by Margaretha Ley -nimellä. Niihin aikoihin Escadalla ei mennyt kovin lujaa vaan se joutui lopettamaan mallistojaan ja sulkemaan liikkeitään. Nykypäivänäkin Escada vaikuttaisi olevan kaukana LV:n, Guccin jne (omasta mielestäni oikeiden) luksusmerkkien hintatasosta. Couture-malliston hinnoista tosin en tiedä, lienee huomattavasti kalliimpaa.

      Yooxilta saa Escadan edellisten mallistojen housuja helpostikin alle 50€, ja Yooxhan nyt myy taatusti aitoa. Joten ei mun mielestä ollenkaan mahdotonta löytää vitosella kirpparilta jotain 90-luvun järkyttäviä ja yliampuvia rytkyjä, joille tuskin nyt ihan älyttömän paljoa löytyy ostajakuntaa ainakaan täält Suomesta. Ja tosiaan, tuskinpa Escadan vaatteet on ihan maltaita maksaneet silloin ysärilläkään :) Hahaa, tulipas pitkä kommentti, mutta tottahan toki aina kirppikselt ostettuna on otettava riski että kohdalle osuukin feikki - mulle se on yksi ja sama tällaisen vaatekappaleen kohdalla :DD

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Tykkään tost väristä ihan älyttömästi! :)

      Poista
  3. Noi housut on niiiiin överit !! Ei varmaan tarvi ihmetellä, ettei kauppa kultaisella 90-luvulla käynyt niinkuin odotettiin :-D Haha, noissa on jotakin kierolla tapaa mieletöntäkin; lahkeet pätkäistynä upeat shortsit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, joo ei kummastuta ollenkaan jos kauppa ei oo käynyt! Nää housutkin on ihan iskemättömän veroisessa kunnossa, jännä juttu ettei näitä oo kukaan kehdannut (ainakaan paria kertaa enempää) käyttää.. :D Shortsi-idea pitää pitää mielessä hei, ehkä toi överiys olisi lyhyemmillä lahkeilla hieman hillitympää!

      Poista
  4. Laukku on ihana mut noi pökät.... Ehhh... Rumankauniit, kenties? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, rumankaunis on kyllä aika osuva sanavalinta noille! :D

      Poista