Mini

IMG_7335
Heräsin tänää siihen, kun joku pimputteli meidän ovikelloa aivan vimmatusti. Kurkistus ikkunasta ulos, jaahas siel on postiauto pihassa, iik! Piti äkkiä kiskoa jonkunlaiset vaatteet niskaan sillä olin aikamoisen varma siitä, mitä se kuski oli tullut oikein ovelle asti tuomaan :D Ryntäsin ulos just ajoissa, rähmät silmässä ja tukka sekaisin, ja olin varmaan tooodella uskottava kun selittelin että olin toisessa päässä taloa imuroimassa xD Kuski vitsaili että käytti kaikkia kolmea keinoa; ovikelloa, rystysiä ja tikkaa - meidän ulko-oven vieressä seinällä on sellanen puinen tikka, joka narusta vetämällä koputtaa puuta :D 

On muuten varmaan kauheen vaikee arvaa yllä olevan kuvan + maanantaina kirjoitetun postauksen perusteella, mitä mä hyppysiini sain. :D Luisaviaroma.com -paketti tuli nyt jo, eipä kestänyt toimitus Italiasta Suomeen kuin suurinpiirtein tasan kolme vuorokautta - todella nopeaa :) Facebookissa tuli todettua, että laukku on matkustellut parissa päivässä enemmän kuin minä ikinä - laukku lähetettiin Italian Firenzestä, sieltä matka jatkui Bolognan ja Bergamon kautta Saksan Koelniin, Ruotsin Malmöön ja lopulta Vantaalle ja sieltä Helsinkiin. Ja tänään ihana Luisaviaroman musta laatikko saapui tänne korpeen missä asun! <3

IMG_7348
IMG_7353
IMG_7356
IMG_7357
IMG_7360
IMG_7373
Yllätyin aika paljon laukun väristä, sillä ainakaan mun silmissä se ei todellakaan oo turkoosi, vaan ennemminkin jadevihreä! Mikä toki sopii mulle enemmän kuin hyvin, sillä vaikka kovasti turkoosista tykkäänkin niin jadevihreä on eräs mun lempiväreistä! Kaikkiin kuviin laukun sävy tallentuu kuitenkin smurffimaisena turkoosina, juuri sellaisena kuin vaikkapa näissä HoF:n tuotekuvissa, joten piti vähän rumentaa kuvia noilla muokkauksilla jotta väri olisi lähempänä totuutta.. :) 

Nappiostos kerta kaikkiaan, ja hyvin tuohon miniin saa kaiken oleellisen mahtumaan! Tein testin ja iPhonen lisäksi laukkuun meni korttikotelo, avaimet, puuteri ja huulipuna - eiköhän noilla kamppeilla jo pärjää ihan hyvin :)

// Mini Hamilton is here and I love it! I bought it from LUISAVIAROMA.COM, unfortunately there's no pictures of this bag in turquoise colour, but you can see House of Fraser's pictures here. It looks very bright turquoise, but actually when I received the bag, it turned out to be more like jade green! And hey, that's one of my favourite colours so now I like even more this little cutie! :) Of course Hamilton in mini size isn't very practical, but it's just spacious enough to fit your phone, keys, cards, powder and lipstick. 

F/W 2012/13 WOMEN NEW COLLECTIONS


10 kommenttia:

  1. Aivan ihana! Ihana koko ja ihana väri, todella söpö :)

    VastaaPoista
  2. Voi ei miten suloinen!!

    VastaaPoista
  3. Great bag!! Love the color! Hope you visit my blog!

    VastaaPoista
  4. Hei! Pystytkö ottaa kuvaa laukusta olalla? Mietin pinkin tilaamista mutta onko se sitten kuinka pienipieni? Googlettamalla en löytänyt mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moiii! =) Koitan nakittaa jonkun ottamaa kuvan laukusta in action! Onhan tää aikamoisen pikkunen :) Myös tuosta House of Fraserin linkistä saanee edes jonkunlaisen kuvan laukun koosta!

      Poista
  5. Toi on niin söpö! Ehkä hieman liian pieni mulle sillä mulla on tapana kantaa paljon tavaraa mukana. :) Luulin eka sun blogia ulkomaalaiseksi, mutta yllätyin positiivisesti huomatessani tämän olevan suomalainen. :)

    Ihanaa kesää sulle! :)

    xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä tosi tyytyväinen laukkuun :) Itellänikin tuppaa olee ties mitä tavaraa laukussa mukana, suurin osa "ihan vaan varalta" :D Tää laukku on hyvä etenkin nyt kesällä ku ei tartte saada esim. takkia mahtumaa laukkuun :)

      Kiitti tosi paljon, kiva jos tykkäät! :)

      Poista
  6. Onpas se pikkuinen! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no on todellakin! :) Seuraavaks himottelis vähän ostaa sellanen keskikokonen Hamilton, en tiiä tarkkaa nimeä sille mutta large-koosta pikkusen pienempi... :P Sit olis jo aikamoinen Hamilton-perhe koossa!

      Poista