Täysin realistinen toivelista


dreams
1. Topshop 2. Topshop 3. H&M 4. Moschino 5. Diane Von Furstenberg 6. Yves Saint Laurent 7. Michael Michael Kors 8. Louis Vuitton 9. Longchamp 10. Gucci 11. Asos 12. Ugg Australia


...or not? :D Oon yllättänyt itseni viime aikoina kuolailemassa nettikauppojen neulevalikoimaa - kyllä, täällä odotellaan jo kovalla innolla syksyä ja iltojen hämärtymistä! Oon aivan kyllästynyt jo näihin lämpöasteisiin :D Anyway, eka ajattelin tehdä kollaasin pelkistä ihanista neuleista, joita oon bongaillut, mutta ajattelin että ehkä se olis väääähän liian syksyinen postaus näin heinäkuun helteillä ;) Joten tässä vähän sellasta "toivelistaa" asioista, joista osan haluaisin vielä tän vuoden puolella saada hankituksi :) Noista neuleista on hyvä aloittaa, kurkatkaapas Topshopin valikoimaa - aivan mielettömän kivoja ja cozyn näköisiä neuleita! Myös H&M:llä on jotain kivoja yksilöitä, muunmuassa toi mintunvihreä on nätskä. Materiaali on kylläkin akryylia, mutta tuotteen kuvauksessa sanotaan että siinä on "painettu pinta". Eli ei ilmeisestikään pitäisi nukkaantua jos oikein tajusin.. :)

Moschinon kullanväriset korvikset on olleet jo sen verran kauan unelmissa, varmaan jo toista vuotta, että ne on kyllä viimeinkin saatava! Nuo on juuuuuuri sellaiset simppelit mutta kuitenkin näyttävät korvakorut, jotka voin jo nyt nähdä yhdistäväni asuun kuin asuun. En oo ollenkaan kaulakoruihmisiä, joten tykkään suurista korviksista, ja nuo Moschinot on aivan täydelliset :) 

Laukut. Laukkuhulluna oon ajatellut, että mahdollisuuksien mukaan ostaisin tänä vuonna yhden kalliimman ja yhden edullisemman laukun. Käytännössä vaihtoehtoina on lähinnä tuo uuuuupea Yves Saint Laurentin clutch ja MMK:n Hamilton konjakkisena, tai sitten DVF:n clutch ja Longchampin tai Vuittonin laukku.   Tavallaan mun tekisi mieli säästää tuohon YSL:n viininpunaiseen Belle Du Jouriin, koska YSL on niin typerä että muuttaa nimensä Saint Laurent Parisiin ja muutos tulee voimaan ensi keväänä. Vielä ehtisi siis ostaa maailman parhaimman clutchin haaveilemassani värissä, tutulla ja turvallisella YSL -logolla - vaikkakin logo aiotaan ilmeisesti säilyttää ainakin jonkin aikaa tunnistettavuuden vuoksi. Mun mielestä YSL kuulostaa hienolta, mutta SLP ei - tosta mulla tulee mieleen lähinnä SJP ja muutenkin toi Paris -pääte saa merkin kuulostaa jotenkin... halvalta?! :s Kaikki New York, Paris, London jne päätteiset on jotenkin typerän kuuloisia mun mielestä, hehe. Saint Laurent Paris kuulostaa joltain Maybelline New York -tyyliseltä edulliselta meikkipuljulta :-D Täytyy miettiä tätä vielä, toisaalta myös Longchampin Gatsby ja LV:n Noe houkuttelis myös! Ja tuo DVF:n ihana käärmekuosi clutch olisi alessa n. 230€ Shopbopilla, mutta toisaalta ei olisi kauhean ajaton "sijoitus". Mulla ei ole tuon tyylisiä laukkuja ennestään, joten en tiiä kyllästyisikö tuohon ennen pitkään. 

Kenkähaaveissa puolestaan siintää ne aiemmassa postauksessa hehkutetut Uggit, joko nuo kollaasin Bailey Buttonit tai sitten ne tummanruskeat lyhytvartiset perus-malliset. Guccin loafereita palaan säännöllisesti ihailemaan Net-A-Porterin sivuille, mutta noiden sijasta päädyin ostamaan sen ihananmahtavan mini Hamilton -laukun ja molempiin valitettavasti ei lompakko taipunut.. :( No, jos noita on ens kuussa vielä jäljellä esim. asiakaspalautuksen johdosta, täytyy pohtia raaskisiko ostaa! Rakastan loafereita ja vielä toistaseks kenkähyllystä puuttuu sellaiset. Ja nyt muuten löyty ne pari viikkoa sitten etsintäkuulutetut kultakärkiset mustat korkkarit, mistäs muualta kuin Asosilta! Mun 41-kokoa ei harmillisesti oo ollut aikoihin myynnissä, mutta uskon että mun kyttäily tuottaa tulosta jossain vaiheessa.. ;) 

6 kommenttia:

  1. Miten oot voinu kyllästyy jo helteisiin, ku ei oo viel kunnol alkanukkaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä kyllästyn hyvin nopeesti ku alkaa päiväst toisee lukemat olla 25 asteen yläpuolel :D Tykkään alkukesäst mut heinäkuus alkaa olee jo niin kuuma et toivoisin vaa et tulis syksy :)

      Poista
  2. ÄÄ, en tajua miten oon näin fallen tohon Hamiltoniin :--D Toi satchel kuumottelee pikkkkkkkasen paljon nimitättäin! Muttei oo varmaan tän vuoden hankinta, ja ehkä tuo 3 hamiltonia rupeaisi pikku hiljaa riittämään ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hamiltonit on niin parhautta! Ajattelin, että mini saisi unohtamaan hetkeksi Hamilton-haaveilut, mutta eih, nyt tuo konjakkinen medium satchel kummittelee mun mielessä :-D Ehkäpä sen jälkeen alkaisi jo mullakin riittää.. :p

      Poista
  3. Millä ohjelmalla muokkasit ton kuvan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on mun muistaakseni Polyvorella tehty kollaasi, mutta teen niitä usein myös Picasalla!

      Poista