The Body Shopilta

tbs1_effected
Sain pari päivää sitten kivan ylläripaketin The Body Shopilta, jee! :) Paketista paljastui ihania uutuustuotteita...

tbs2_effected
BB cream ja poskipuna

Siis huh, bb-voide kyllä tuli kuin tilauksesta, sillä mun aiempi Garnierin beebee loppui juuri vähän aikaa sitten ja olin jo ostamassa uutta! Vaan enpä ostakaan, tää TBS:n versio ajaa saman asian :) Voide on jännä, kun sitä pusertaa tuubista ulos se on valkoista, mutta levittäessä se vapauttaa väripigmenttejä ja sulautuu ihon omaan väriin - näin esitteessä kerrotaan siis :) Niinkuin bb:t yleensäkään, ei tämä ole kovin peittävää tavaraa ja talvella pahimpien paukkupakkasten aikaan en ehkä tyytyisi bb-voiteelle ominaiseen läpikuultavaan lopputulokseen, mutta nyt kesäaikaan tällaiset on aivan loistavia kun iho on auringon ansiosta paremmassa kunnossa ja rusketus peittää hieman punoitusta.

Poskipunaa en vielä oo testaillut mutta sävy on todella kiva, arkimeikkiin hyvin sopiva :)

tbs3_effected
Drops Of Youth -tehotiiviste ja Tea Tree Pore Minimizer -voide

Drops Of Youthia suositellaan +30-vuotiaiden käyttöön, joten lahjoitin sen äidille joka tykkäsi kovasti. Tehotiivistettä käytetään 2-3 tippaa aamuin illoin ennen seerumia ja kosteusvoidetta, ja se sisältää merifenkolin kantasolu-uutetta, pyökkiuutetta, reilun kaupan aloegeeliä sekä babasöljyä. Tuotteen luvataan pehmentävän ihon välittömästi ja säännöllisessä käytösä elvyttävän, kirkastavan ja silottavan ihoa. Kokeilin tietty itekkin Drops Of Youthia ja kyllähän iho pehmeni - ellen olisi niin kovin laiska mitä ihonhoitoon tulee, voisin itekin käytellä ennen kosteusvoidetta jotain vastaavaa tuotetta :) 

Pore Minimizeriin ihastuin totaalisesti! Oon jo pitkään halunnut hankkia TBS:n Tea Tree -sarjan tuotteita kun niitä niin on kovasti kehuttu, ja mun mielestä teepuuöljy tuoksuu taivaallisen raikkaalta ja "viileältä", hah :D No, nyt hetki sitten ostin Yves Rocherilta puhdistusgeelin ja kasvoveden kun sattui olemaan niin houkutteleva tarjous, mutta ensi kerralla ehdottomasti suuntaan The Body Shopiin. Tän Pore Minimizerin luvataan pienentävän ihohuokosia ja jättävän iholle mattapinnan, ja voin kyllä kertoa että toimii! 

tbs4_effected
Body Mist -vartalosuihkeet, tuoksuina mango ja kookos

Haha, mä on vielä hajuvesien ostokiellossa koska mulla on niitä niin monta kaapissa, ja haluan että saan ainakin yhden tyhjäksi ennen kuin hankin lisää.. noh, nyt sitten sain nämä ihanuudet, pikkusen tuli helpotusta mun hinkuun hankkia uusi tuoksu ;) Tällaiset kevyet body mistit on loistavia kesällä, ja tuoksu on kummassakin saamassani pullossa valloittava. Etenkin mangoon ihastuin :) 

6 kommenttia:

  1. Oijoi, ihania juttuja sait!!

    Mä tykkään erityiset TBS:n luomiväreistä, poskipunasta ja aurinkopuuterista. Ne toimii kaikki mulla jotenkin tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :) Luomivärejä mä en ookaan testannut (tosin monesti oon käynyt ihastelemassa sitä sellaista luomivärikuutiota, ihania sävyjä), mutta poskipunan totesin toimivaksi ja aurinkopuuterinkin oon ajatellut ostaa :)

      Poista
  2. Pore Minimizer kuulostaa kyllä hyvältäl, tosin tuoksu vähän epäilyttää. Pitää käydä liikkeessä katselemassa ja nuuskimassa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa testaa, toimii mulla ainakin :) Mä jotenkin oon ihastunut teepuuöljyn tuoksuun, niin raikas! :D

      Poista