Yeah, and she won't wear it unless it's cashmere / And she won't buy it on sale or if it's last year

IMG_7369
Intouduin jokunen viikko sitten tilailemaan H&M:stä vähän uutta sekä vaatekaappiin että kotia koristamaan. Ennen kuin postaan muista löydöistä, haluan nostaa esiin paketissa olleista tuotteista suurimman suosikkini: 100% kasmiria olevan kaulaliinan. Hintaa huivilla on 50€ (itse tosin sain alekoodilla hieman halvennusta), joten pikkuisen skeptisenä tilasin sen... kasmirvaatteet ja -asusteet kun yleensä tuppaa kustantamaan hieman enemmänkin. Verrataan nyt vaikkapa hiljattain ihastelemaani Mulberryn kasmirhuiviin, 450€. :P No, hyvä että uskaltauduin tilaamaan H&M:ltä, nimittäin huivi on todella ihana! Materiaali vaikuttaa hyvälaatuiselta ja kestävältä, ja tuo punaisen sävy on sopivan intensiivinen ja räikeä.

IMG_7371
Nyt on värikäs vaihtoehto sille harmaalle Acnen Canada-huiville, joka on ollut jokapäiväisessä käytössä siitä lähtien kun sen näppeihini sain. Se on kestänyt loistavasti käyttöä ja on melkeinpä kuin uudenveroinen edelleen, joten eiköhän se vielä monena talvena aja asiansa kaulanlämmittäjänä. Toivottavasti tämä H&M:n huivi tekee samoin, vaikka toki huomattavasti huokeampi oli hinnaltaan. :P Mun mielestä on muuten tosi hienoa, että H&M:n valikoimaan on parin viime vuoden aikana tullut enemmän ja enemmän laadukkaampia materiaaleja; kasmirin lisäksi on silkkiä, villaa, nahkaa... Siinä missä aiemmin bongasi vaikkapa silkkipaitoja vain hyvin satunnaisesti, on nykyään nettikaupassa ihan oma Premium Quality -osionsa.

IMG_7385
Mitäs tykkäätte? 

4 kommenttia:

  1. Oi onpa kivan räikeä! Itekin oon ihan superrakastunut kasmiiriin, se on niiiin ihanan tuntuista :) tommonen muhkea kasmirhuivi ois ihana pakkaspäivinä, kun voi naaman upottaa tommoseen pehmeyteen ;) Ja lumimyräkän keskellä kaveritkin näkee helposti missä itse viipeltää, kun punainen varmasti näkyy ;) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri kyllä oli positiivinen yllätys! Nettikaupan kuvassa se vaikutti vähän haaleammalta, joskin myös tosi kivalta. Mutta räikeämpi parempi kun kyse on punaisesta :D Ja totta, kasmir on niiiiiiin ihanan pehmeää. Mulla tää huivi on nyt eka kasmirtuote vaatekaapissa, mutta ei taatustikaan viimeinen, sen verran kovasti ihastuin materiaaliin. Hahah, totta! :D

      Poista
  2. Anonyymi7/2/14 21:28

    mulla on sama huivi harmaana ja oon kyllä tykännnyt. hyvä ostos siis :D

    sulla on muuten tosi kauniit silmät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva kuulla että oot tykännyt omastasi! Mäkin katselin sitä harmaata aiemmin, mutta päätinkin sitten satsata Acneen siinä värissä. Aika pian aloin kuitenkin miettiä että oishan se kivaa jos olisi jokin värikäs vaihtoehto sille harmaalle, ja muistin heti H&M:n erittäin kohtuullisen hintaiset kasmirhuivit :) Ehkä ensi talvena ostan saman huivin toisessakin värissä jos tää osoittautuu hyväksi ja käyttöä kestäväksi hankinnaksi!

      Ja heh, voi kiitos :)

      Poista