H&M:lta kotiin klikkailtua

IMG_3361
Pitkästä aikaa tuli tehtyä vähän löytöjä H&M:n nettikaupassa. Välillä tuntuu että musta tulee päivä päivältä pihimpi; tulee mietittyä kahteen (tai kahteensataan :D) kertaan että tuleeko tälle tavaralle X nyt oikeasti koskaan käyttöä. Tämä on tietysti vain ja ainoastaan positiivista! Näitä kaikkia nyt tilaamiani juttuja oon katsellut jo tyyliin viime keväästä lähtien, mutten raaskinut ostaa koska ajattelin että ne kuitenkin tulevat vielä (tuntuvaan) aleen kun maltan vaan mieleni, eikä millekään vaatteelle ollut varsinaisesti mitään akuuttia tarvetta - kunhan vaan ihastelin. ;) En kyllästy kovinkaan helposti, joten väittäisin että näille löytyy vielä ensi kesänäkin käyttöä; olkoonkin "vanhaa" sesonkia. Ihan kuin tässä nyt mitään trendien sätkynukkeja koskaan olisi oltukaan. :D

IMG_3348
Sininen paita 14,95€ 7€, mekko 19,95€ 12€. Rakastan ton paidan kuviointia, ja vihreä mekko... no, se on kivan mallinen, se on vihreä - eli täydellinen. Myin kesällä erään mun vihreän suosikkimekon pois kun se kävi liian isoksi, mutta nytpä sille löytyi vähintäänkin yhtä ihana seuraaja. Jee!

IMG_3306
Neopreenihame 34,95€ 10€. IHAN törkeen hieno, "sukelluspukumateriaali" toimii niin loistavasti tän mallisessa hameessa. 

IMG_3314
Tekonahkahame 24,95€ 7€. Näen tämän yhdistettynä mustaan kollaripaitaan all black everything -asussa. Kenzon tikru in my dreams, mutta myös vaikkapa Reasonin Homies -paita olisi kelpo vaihtoehto.

IMG_3368
Super leveälahkeiset housut 39,95€ 12€. Seuraksi raitapaita, loaferit ja helmikorvikset - ensi kevään univormu tulikin jo päätettyä. :D

IMG_3380
Kylmälaukku 14,95€ 8€. Tää on oikeastaan ainoa "extempore" ostos tilauksessa, mutta silti samalla myös tarpeellisin ja järkevin hankinta. Välillä ihmetyttää, miten ihmeessä oon selvinnyt niin monet kesähelteet ilman kylmälaukkua. Kauppaan ja hippulat vinkuen kotiin, ettei jogurtit pilaannu. ;)

// Some reduction seduction stuff I bought from H&M's online store! 

8 kommenttia:

 1. i loove everything! especially the neoprene skirt is amazing!! xx

  www.lackofcolor.at

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks, I love it too! Neoprene is such a brilliant material to make clothes out of :D

   Poista
 2. I love the green dress and the skirts !

  x vonyll
  http://pinupgalore.blogspot.fr

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. That green dress is absolutely my new favorite! :)

   Poista
 3. Love all the garments here....
  http://sepatuholig.blogspot.com

  VastaaPoista