Alexander Wang x H&M pt. 2

awxhm1
awxhm2
awxhm3
awxhm4
awxhm5
awxhm6
awxhm7
awxhm8
Wangin ja H&M:n kollaboraatiosta on ilmestynyt taas lisää kuvia - nyt on jo koko mallisto nähtävillä. Hyvältä näyttää, joskin oma mielipiteeni on että monet näistä vaatteista näyttäisivät vielä paremmilta ilman jättimäisiä logoja. Osassa kampanjakuvia on muuten mallina Suvi Riggs (Koponen)! Piti oikein googlettaa, näkikö mun silmät oikein. :D

// Alexander Wang x H&M collection is here to be seen in all its glory! Looks amazing, don't you think? Although, my opinion is that some pieces would look million times better without those huge logos all over... but anyway, I do like this collaboration a lot, might even buy something!

8 kommenttia:

 1. Ainoat, mitkä aiheuttaa yhtään värähdyksiä, on tuo jättisolkinen takki ja sitten tuo nahkarotsin kauluksilla varustettu takki. That's it. Nekään eivät sovi tähän mun nykyiseen figuuriini, joten saan ihan rauhassa skipata tämän kollaboraation. Oikeastaan aika helpottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin ja piti vielä sanomani, että Suvi näyttää kyllä näissä kuvissa todella kauniilta ja ihkaoikealta supermallilta! :)

   Poista
  2. Nuo takit on kyllä upeita! Mutta sama juttu, omassa vaatekaapissani en todellakaan näkisi niitä joten tyydyn ihastelemaan niitä muiden päällä. :D Ja täysin samaa mieltä, hyvä Suvi! Toki tuo toinenkin malli sopii 100% tähän kamppikseen, mutta Suvi on varsinainen nappivalinta. :)

   Poista
 2. I cannot say I love this collection.. I ADORE it!!!! It is the most amazing collab from h&m so far, if you ask me.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, so I guess you'll be there too when the collection hits stores and the online shop! ;)

   Poista
 3. Thanks, glad you like it!

  VastaaPoista