Syksyinen ostoslista

ostoslista261014
1.-4. H&M, 5. Dr. Martens (Zalando), 6. Topshop (Zalando), 7. Acne, 8.-9. H&M, 10. Sorel (Zalando), 11. H&M, 12. Dorothy Perkins (Zalando)

Mun syksyinen garderobi loistaa lähinnä poissaolollaan - esimerkiksi lämmintä takkia en toistaiseksi omista lainkaan, fiksua! Myin loppukeväästä mun iiihanan paksun parkatakin pois sen jäätyä liian isoksi, ja samasta syystä nakkasin mun villakangastakin äidille. Toki takin hankinta on silloin tällöin käynyt mielessä, mutta nyt lähiaikoina ei vaan ole kauheasti tullut kierrettyä vaatekauppoja joten takin osto on vähän jäänyt... Vaan nytpä on ajoittain ollut niin hyytävän kylmät säät, että mäkin oon vihdoin herännyt tutkailemaan syys- ja talvitakkien valikoimaa. Toi tummansininen duffeli mulle on tulossa H&M:ltä lähiaikoina, ja tarkoitus olisi ostaa myös parkatakki kunhan täydellisen mallinen löytyy jostakin. Kollaasissa oleva Dorothy Perkinsin parka vaikuttaa aika kivalta! Kovasti haluaisin vielä tuon Topshopin ruutukuosisen villakangastakin, mutta todennäköisesti skippaan sen samasta syystä kuin niin monen muunkin hankinnan viime aikoina; laihdutus on kesken.

Takkien lisäksi ostoslistalla on punaiset Dr. Martensit - check! Löysin ne Zalandolta todella edullisesti, eikä edes Amazon tai eBay olisi päihittänyt Zalandon tarjoushintaa. Myös jonkinmoiset tukevat ja vedenpitävät ulkoilukengät tarvitsen viimeistään siinä vaiheessa kun tiet alkaa olla liukkaat. Mietinnässä on mm. Sorelit, Palladiumit ja Timberlandit - onko jollain teistä kokemuksia näiden merkkien kengistä talvikäytössä? Kenkähyllyssä näkisin mieluusti myös pitkävartiset mustat saappaat, mutta niiden osto jää aika varmasti tällä erää kun on paljon muuta hankittavaa. 

Ulkoilugeariini tarvitsen myös uudet nahkaiset käsineet sekä... tiditidii, pipon! Tämä on varmaan vaikein kohta ostoslistalla, sillä toistaiseksi en oo törmännyt sellaiseen pipoon joka mun jättimäisessä päässä näyttäisi järkevältä. Näytän todella typerältä kaikenlaisten hattujen kanssa, joten etsinnästä voi tulla pitkä ja tuskainen taival. :D Viimeksi oon omistanut pipon peruskoulussa, mutta nyt aavistuksen aikuisempana sitä osaa pistää terveytensä ja hyvinvointinsa ulkonäköseikkojen edelle. Joten rakas äitini, lupaan tulevana talvena kiskoa lämpimän pipon otsalohkoa ja korvia suojaamaan silloin kun tuuli tuirvertaa, viis siitä että tulen näyttämään varsin dorkalta.

Vaatehuoneen neulehyllyllä on nykyään aika tyhjää, joten neuleita pitäisi ostaa ainakin muutama. Yksi v-aukkoinen ja yksi muhkealla poolokauluksella varustettu neule ainakin olisivat tervetulleita lisäyksiä syyspukeutumiseeni. Loppuvuodesta olen ajatellut hemmotella itseäni taas Acnen Canada -kaulaliinalla; tällä kertaa väri voisi olla musta, navy tai vaikka viininpunainen. Toisaalta myös Sophie Hulmen laukut ovat pyörineet mielessä, eli sen itseltä itselle ostetun joululahjan suhteen on vielä valintoja edessä... ;)

// On my shopping list at the moment: some autumn/winter essentials! I just bought those red Dr. Martens boots from Zalando and that navy duffle coat from H&M, but I also need a parka jacket, black leather gloves, a good pair of outdoor shoes suitable for icy roads in winter, few cozy sweaters and... a beanie. Dear Santa Claus (or whatsoever imaginary bearded lad), let me find the perfect beanie in which I don't look like a complete idiot. Mission impossible, I already know it... ;) Well, that was my list of must haves! Though I wouldn't mind if that amazing checked Topshop coat, H&M knee boots and Acne's Canada scarf just magically appeared in my wardrobe. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti