Dyrberg/Kern

IMG_9200
Babette korvakorut

IMG_9207

IMG_9215
Radia rannekoru

Tanskalainen korumerkki Dyrberg/Kern on nopeasti noussut luottobrändikseni, kun hakusessa on vaikkapa kaunis korvispari tai elegantti rannekoru. Merkki on ollut alalla jo kolmisenkymmentä vuotta, mutta jostain syystä tutustuin itse siihen vasta viime vuonna. Silloin joulupukki a.k.a. Postin setä toi mulle ruusukultaiset pinkeillä Swarovskeilla koristellut korvakorut, ja ne ovat edelleen priimakunnossa! Väri ei ole mennyt miksikään, eikä lukitus ole löystynyt - ei, vaikka korvikset ovat lähes joka päivä käytössä. Kertakäyttökulttuurin vallitessa sitä vaan arvostaa suuresti, kun löytää oikeasti laadukkaan merkin jonka tuotteissa yhdistyvät korkealaatuiset ja kestävät materiaalit, esteettisyys sekä maltillinen hinta.

IMG_9196

Multa lähtee täydet suosittelut Dyrberg/Kernille, tanskalaiset on designin edelläkävijöitä niin sisustuksessa kuin tyylissäkin! :) Tässä kivoja korupoimintoja Booztin sivulta - moni tuotteista on tällä hetkellä tarjouksessa puoleen hintaan!

dyrbergkern4
dyrbergkern_3
dyrbergkern_2
dyrbergkern1

dyrbergkern5

dyrbergkern7

Dyrberg/Kernin koko valikoima Booztilla löytyy TÄÄLTÄ.


// Denmark-based Dyrberg/Kern is absolutely one of my favorite jewellery brands. They're offering a large selection of pieces that are not just beautiful but also come in high-quality AND with reasonable price tag. I've been wearing my rose gold Swarovski earrings almost everyday for last 6 months and they're still like new. I really recommend checking out this brand if you already haven't! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti