Prinsessat ei käy kaupassa. Ne juhlii ja syö. Eikä ne aja autolla.

prada_baroque_2

Hehe, oli aivan pakko jakaa mun hyvän ystävän tytön viisaat sanat postauksen otsikkona! ;) Niinpä niin, prinsessan elämä on muksaa.

Kesäkuussa mun pienoinen aurinkolasikokoelma kasvoi Pradan Baroque -mallisilla pokilla. Ne olivat Booztilla hyvässä 25% tarjouksessa, ja lisäksi mulla oli vielä henkilökohtainen koodi jolla sai 25€ tilauksen loppusummasta pois. Yllätyin vähän, kun huomasin että koodi toimii jo alessa olevien tuotteiden kohdallakin, ja jopa arvokkaisiin brändeihin kuten Prada! Näitä laseja saa todella harvoin niin hyvällä hinnalla kuin mitä itse lopulta maksoin, joten tilaus tuli tehtyä. Blogissa oonkin maininnut jo vuonna 2013 haaveilevani näistä (piti ihan tarkistaa :D), joten oli kai jo aikakin. ;) 

prada_baroque_1

prada_baroque_3

prada_baroque_4

Näihin laseihin liittyy hauska sattuma. Pari kuukautta sitten kun olin Kokkolassa, en muistanut ottaa yksiäkään aurinkolaseja mukaani. Muistin asian melkein heti kotoa lähdettyäni, mutta koska olin masa myöhäinen ja raahasin mukana isoa matkakassia, en voinut enää palata kotiin hakemaan laseja. Bussi ei odota! Perillä Kokkolassa oli todella aurinkoista, joten oli sitten pakko hakea Lindexistä "jotkut halvimmat mahdolliset" lasit. Päädyin semmosiin ruskeisiin wayfarer-henkisiin arskoihin. Lasit ovat ulkonäöltänsä kivat, mutta samperi niissä on eroa laadukkaampiin laseihin verrattuna :D Lasit on melko epämukavat käytössä, ja linssit naarmuuntuivat jo muutamassa päivässä.. ja maailma näyttää ruskealta. Ihan kuin katselisi ympäristöään jonkin GTA Vice City -filtterin läpi.

No, sitten se hauska osuus. J keksi kettuilla mulle tekemääni floppiostosta "yhyy nää ei oo Pradat". Jahas. Sattumoisin silloin mulla jo oli nää Pradat kotona odottelemassa käyttöönottoa, kun olin just ennen reissua hakenut paketin postista. Enkä varmasti ollut maininnut uusista laseistani J:lle missään vaiheessa! Poskia alkoi vähän kuumottaa - miten hemmetissä se osasi kaikista maailman brändeistä heittää juuri sen Pradan ilmoille?!? Enpä kehdannut sillä hetkellä tunnustaa olleeni typerä nainen, ja tuhlanneeni nimenomaan Pradoihin. Asia selvisi kyllä sitten myöhemmin, kun J tuli Lahteen käymään. :D

prada_baroque_5

// These Prada Baroques are the newest addition to my small sunglasses collection. Totally like them! I've been wearing the sunnies countless times already, so I guess this pair was worth the investment!

1 kommentti:

  1. The glasses are stunning!

    What about following each other? :)

    caro x


    http://nilooorac.com/

    VastaaPoista