Itsenäisyyspäivä

IMG_20161206_183238

IMG_20161206_182248

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää! Mulla ei ollut tälle päivälle suunnitelmia, ja aamulla herätessä totesin, etten oikeastaan kaipaakaan sellaisia. Vielä eilen oli harkinnassa kysyä, josko joku kaveri lähtisi tänään dinnerille, mutta nääh. Itsenäisyyspäivästä tulikin täydellinen veruke leikkiä olevansa vahva itsenäinen nainen ja viettää kokonainen vuorokausi omissa oloissa. Siitä on taas aivan liian kauan, kun viimeksi oon viettänyt "omaa aikaa" yhtäjaksoisesti pidemmän ajan. Mulle on jaksamisen kannalta todella tärkeää, että välillä oon päivän tai jopa kokonaisen viikonlopun yksikseni, eikä sinä aikana tuu välttämättä sanottua sanaakaan. Maksimissaan tulee lässytettyä kisssalle jotain. 😀  Nykyään en vaan aina muista/älyä huomioida tota perustarvetta tarpeeksi! Saatan huomata kaipuuni yksinoloon vasta siinä vaiheessa, kun tulee vastaan sellainen päivä että hups, ei muuten oo minkäänlaista menoa tiedossa. 

Aamu alkoi salitreenillä. Kun ei ollut kiire minnekään, viihdyin siellä pitkän tovin. Salin jälkeen keitin kahvit, tein päärynä-puolukkasmoothien ja lusmuilin koneella. Iltapäivällä kävin pitkällä kävelylenkillä, ja sitten tein ruuaksi tortilloja. Melkein korkkasin juhlapäivän kunniaksi valkkarin, joka on odottanut avaamista alkusyksystä asti, mutta ei sitten kuitenkaan huvittanut. Appelsiinimehu houkutteli enemmän. 😄 Jälkkäriksi oli maailman parasta Fazun tummaasuklaata. Täytyy muuten suositella tuota Finnish Nightmares -kirjaa. Ihan loistavia sarjakuvia, joihin ainakin ite pystyn samaistumaan hyvin. 😉

Nyt löhötään Lulun kanssa sohvalla ja katellaan linnanjuhlia. Tulee jotenkin liikuttunut olo kun veteraanit siellä kättelee presidenttiä hymyssä suin, yhelläkin oli tosi sähäkkä violetti rollaattori. 😄 Pukuvalinnat eivät hirveesti herätä kiinnostusta, voisi olla paljon näyttävämpääkin tyyliä linnassa. Joidenkin asujen taustatiedot ovat kyllä olleet ihan mielenkiintoista kuultavaa; eräskin mekko oli kasattu osittain vanhoista messumatoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti