Black is my happy colour

carvela_Whip_boots_1
Shoeaholics -nettikaupan alesta tilaamani Carvela Kurt Geigerin Whip mokkabootsit olivat kuin olivatkin sopivat! Jee. Nämä ovatkin jo kertaalleen vilahtaneet blogissa. Kengät ovat tosi kivat - tuun jotenkin hyvälle mielelle, kun nuo hapsut heiluvat kävellessä. 😁 Ainoa huono juttu on, etten varmaan pääse käyttämään näitä ennen kevättä. Kengät eivät ole kovin lämpimät, eikä niihin mahdu paksut sukat.

filippa_k_jumper_2
filippa_k_jumper
Tää Filippa K:n oversize-neulekin on ollut aiemmin täällä näytillä. Ihastuin alkusyksyllä tähän villaneuleeseen, kun sitä alkoi näkyä eri nettikaupoissa. Filippa K on laadukas mutta hintava ruotsalaisbrändi, enkä taipunut siihen kovaan ovh. 200 euroon... noh, sitten Nellyllä tuli joku super tarjous ja sain siitä erillisellä alekoodilla lisää alennusta, joten tässä tämä nyt on, lähes puoleen hintaan. Tykkään neuleen pitkästä, rennosta mallista, v-pääntiestä ja sivuhalkioista. Villan lämmöstä puhumattakaan!

gap_jumper
Zalandolta bongasin GAP:n 50% villasta ja 50% polyamidista valmistetun ohuen ribbineuleen parillakympillä. Tummanharmaa neule on tyköistuva ja siinä on halkiot hihoissa ja helmassa. Näen tän erityisesti hameiden kaverina. Esimerkiksi seuraavan pliseeratun hamosen kanssa...

veromoda_pleated_skirt
Mustaa, talveen sopivaa hametta on ollut yllättävän vaikea löytää. Kesäkäyttöön mulla on parikin, mutta jokin niiden mallissa ja materiaalissa on tökkinyt nyt kylmillä keleillä. Materiaalit on sellaisia, ettei ne oikein mätsää paksujen sukkisten ja neuleiden kanssa yhteen. Tää Vero Modan vekkihame sai mut lopettamaan the hameen etsimisen. Ajattoman yksinkertainen hame on paksuhkoa, hyvin laskeutuvaa matskua, helma yltää hieman polven yläpuolelle ja vyötärö joustaa, ettei tartte ahdistua turvotuspäivinä. 😉  Liikkeessä koin vielä kivan yllärin maksaessa, kun myyjä sanoi että saan hameen puoleen hintaan, jos liityn Vertsun kantikseksi. Jahas, no toki! Hame maksoi alen jälkeen 15 euroa. 

ginatricot_long_cardigan
Oon haaveillut Acne Studiosin pitkästä Raya -mohairneuleesta viime vuodesta saakka, mutta ei, se on vaan liian kallis. En ees suostu kirjoittamaan sitä summaa tähän, huh. Olinkin mielissäni, kun Gina Tricotista löytyi vähän saman tyylinen rento pitkä neuletakki 25 eurolla. Eihän tämä nyt ole mikään villasta ja mohairista taiottu laatuneule, mutta on tässä sentään seassa noitakin matskuja. 😉 Oli pakko ottaa L-kokoinen neule, kun M:ssä oli kummallisen lyhyet hihat. Liekö vajaamittaisiksi tarkoitettu.

superdry_Dress
Tästä on lyhyessä ajassa tullut mun turvavaate, kun 99% vaatekaapista ahdistaa ja olo on turvonnut. 😀 Superdryn musta collegemekko ei tartte seurakseen kuin paksut sukkikset tai villaleggingsit, ja pari kullanväristä korua. 

superdry_gloves
Superdrylta myöskin löytyi nätit ja todella lämpimät villalapaset. Enää ei tartte palelluttaa sormia vuorittomissa nahkakäsineissä.😉Hassua, viime talvena koitin ettiä just tämän kaltaisia fleecevuorillisia tumppuja, mutta mistään ei löytynyt oikeasti lämpöisiltä vaikuttavia.  Ehkä ne sitten olivat loppuneet, tai katselin vääristä liikkeistä. Ois pitänyt suunnata jonnekin kunnon eräjormakauppaan.

tedbaker_aurore_coat_1

tedbaker_aurore_coat2

tedbaker_aurore_coat_3
Last but not least. Musta villakangastakki Ted Bakerilta! Muistatteko kenties vielä tämän postauksen viime talvelta? Sen julkaisusta lähtien kyttäsin eBayta, toria ja huutista hyvän takkidiilin toivossa, mutta ei, kukaan ei ole näyttänyt halukkaalta luopua Tedin mustasta villakangastakista mun koossa. Ne mitä eBayssa tuli vastaan, pulitti lähes saman mitä kaupoissakin. Päätin lopulta, että saan ohjata tämän vuoden veronpalautukset haaveilemaani takkiin. Kas, Kekäleeltä löytyi Ted Bakerin Aurore -takkia joka koossa ja menossa oli tarjouskampanja, oisko ollut 20 vai 25% alennus koko takkivalikoimasta. Puin henkiset ostohousut jalkaan ja ostin takin. Takki on 75% villaa, 20% polyamidia ja 5% kashmiria. Sietääpi kestää käyttöä "muutaman" vuoden, tai harmistun. 

Olipa värikkäitä ostoksia, eikö? 😆  Tykkään väreistä, mutta tänä syksynä tummanpuhuva, jopa kokomusta pukeutuminen on houkutellut. Osittain se johtunee turvonneesta olemuksesta, osittain rauhattomasta mielestä. Kuulostaako ihan pöljältä, jos väitän että sillon kun päässä risteilee tuhat juttua, tulee tarve rauhoittaa ympäristönsä jopa pukeutumisen värimaailmaa myöten? Tekee mieli olla harmaa hiirulainen.

// Shoppings from past few months. All black and grey, woah. I've always loved bright colors like green, red and purple, but at the moment I prefer very colorless gear on most days. My favorite boughts in this post are wool jumper from Filippa K and fringe boots from Carvela Kurt Geiger.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti